Yillar once hoca Emre Colak i derbide 11 baslatmisti ilk defa ayni seyi kerem icinde yapicak gibi geliyor . Kerem yedlin sag tarafiyla caneri mac sonu hastaneye kaldirirlar nazimin yanina

keşke keremi oynatsa.oğulcanı oynatır keremi oynatmaz malesef.hatta irfan meselesinden dolayı taylan ve oğulcanı çanakkele savaşına hazırlar gibi hazırlar 11 de oynatmak için.bi gs bayrağı daha dikilmeli bu hafta karıköye.öyle önemli bi maç.yıkıp geçeriz f5 lileri kahırdan

Ekli dosyayı görüntüle 112251

Hoca keyifli derbiyi kaybetse bile bu sekansta yakalayıp son düzlükte öne geçeceğini biliyor. 30 yılın tecrübesi var. Maçlara tek tek bakan şampiyonluğu menziline alan GS burdan 27 veya 25 puan çıkartır.

Bu maçı kaybetmezsek işimiz kolay kazanırsak çok kolay olacak o ayrı.

Bence bu maçı FB kazanacak yani oyun olarak değil içimden geçen bu yani kendimi hazırladım beraberlik ve galibiyete çok sevineceğim çünkü uzun vadede biz şampiyon olacağız.

Hocam Karagümrük maçından sonra tam 8 maçımız daha var yalnız

hamle konusunda ben marcaoyu beğenmiyorum.riskli ve takımı zora sokan hamleler yapıyor.penaltı yaptırıyor kırmızı kart görüyor.marcaoyu kadroya sokan özellik tekniği ve oyun görüşü.üzgünüm ama marcao iyi bi hamleci değil.daha dün yaptırdığı penaltı net penaltı.havaya sıçrama öyle yapılmaz.o pozisyon bize yapılsa bi çok kişi ppenaltı der.

marcao oyunu iyi yönlendiren okuyan bi oyuncu ama dediğim gibi hamleleri paldır küldür.ozonwafor o konuda gözlemlediğim kadarıyla başarılı.
Ne penaltisi ya,alakasi yok.ayrica Ozornwafor stoperde sans bulmadı bizde,hangi ara izledin de ozornwaforu daha basarili buldun?ne sacma.

Son düzenleme:
Hocayı azcık tanıyorsam momo 11 başlar.

Önde olduğumuz halde 2.yarı başlattı sırf bu maça hazırlansın diye

Ayrıca Hocanın hatalarından ders alması umut verici

Son 2 maçtır eskisi gibi oyuncu değişikliği için 70 leri beklemiyor. Devre arası hemen müdahale ediyor

Ufakta olsa umut verici

Ne penaltisi ya,alakasi yok.ayrica Ozornwafor stoperde sans bulmadı bizde,hangi ara izledin

Üstad dengesiz zıplıyor ve sol elle adamın alnına şaplak atıyor.ozonwafor videolarını ilk aldığımız dönemde de ,Gençlerbirliği maçındada izledim ayağı temiz çok soğukkanlı sahayı iyi görüp ayağına geldiği gibi beklemeden hemen en uygun yere yolluyor topu.ve hamleleri kontrollü direkt topa görerek yapıyor ve sezgileri güçlü.tek dezavantajı var genelde hamleyi yapıp topu kapıyor ama ıska geçip rakip oyuncu sıyrıldığında boyundan dolayı ağır kalıyor rakibi yakalaması zor artık.luyininde hamleleri iyi ve dönüşüde iyi adam geçse bile hızlıca dönüp yetişebiliyor.ama marcao cidden sert ve dengesiz hamleleri var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstad dengesiz zıplıyor ve sol elle adamın alnına şaplak atıyor.ozonwafor videolarını ilk aldığımız dönemde de ,Gençlerbirliği maçındada izledim ayağı temiz çok soğukkanlı sahayı iyi görüp ayağına geldiği gibi beklemeden hemen en uygun yere yolluyor topu.ve hamleleri kontrollü direkt topa görerek yapıyor ve sezgileri güçlü.tek dezavantajı var genelde hamleyi yapıp topu kapıyor ama ıska geçip rakip oyuncu sıyrıldığında boyundan dolayı ağır kalıyor rakibi yakalaması zor artık.luyininde hamleleri iyi ve dönüşüde iyi adam geçse bile hızlıca dönüp yetişebiliyor.ama marcao cidden sert ve dengesiz hamleleri var.

yani hocanın yerinde olsan fb maçında sol stoper bölgesi için tasarrufun marcao yerine ozonwafordan yana olurdu doğru mu anladım

Hocayı azcık tanıyorsam momo 11 başlar.

Önde olduğumuz halde 2.yarı başlattı sırf bu maça hazırlansın diye

Ayrıca Hocanın hatalarından ders alması umut verici

Son 2 maçtır eskisi gibi oyuncu değişikliği için 70 leri beklemiyor. Devre arası hemen müdahale ediyor

Ufakta olsa umut verici
Hoca inat bi adam.
Sırf oyuncu alınmadı diye 70-75 te adam alıyordu. Bi nevi sinyal veriyordu yönetime. Güvendiğim adam sayısı çok az gibisinden.

Gedson Fernandes’in üçüncü Covid-19 testi de negatif çıkarsa, idmanda denenecek ve derbide kadroda olacak. (Sabah)

yani hocanın yerinde olsan fb maçında sol stoper bölgesi için tasarrufun marcao yerine ozonwafordan yana olurdu doğru mu anladım

Şuan için hayır.oynatılmaya ihtiyacı var .şuan için marcaoyu daha dikkatli daha bilerek daha dengeli olmasını isterdim ve sık sık uyarırdım.tekrar etmekte fayda var marcao kötü oyuncu değil eksik noktasını söyledim ve bu eksik noktasını geliştirmeli yoksa çok kırmızı ve penaltı yaptırır.her oyuncunun geliştirmesi gereken yönleri var.hagi gibi bi adama bile acaba sinirine hakim olamayıp takımı 10 kişi bırakırmı diye tedirgindik adam sinirine hakim olamıyordu ,melo için bile derbilerde acaba kırmızı görürmü denirdi.bazen agresifliğini zarar verecek şekilde kullanırdı bazende rakibi eksiltecek şekilde .

Ozonwafor yeteri kadar şans görmeli tecrübelenmeli.emin ol renktaş çok kaliteli stoper.hatta 6 no bile çok güzel oynar .ben ozondan çok ümitliyim.umarım hoca daha cesur davranıp çok fazla şans verir

Geri
Üst Alt