Şöyle güzel görseller gelse de duvar kağıdı yapsak reklamsiz 1 senedir onyekuru var değiştirme vakti geldi.

Bu gedson ne ayak ya, instada resmen futbolcusundan çaycısına herkes bişiler paylaşıyor story olsun resim olsun. Gedson kardeşimiz geldiği günden beri tık yok. Bitek pp değiştirmiş. Tam olarak kendini veremedi bize sanki ama hayırlısı bakalım

Valla renktaş benimde dikkatimi çekti ,bakalım hele bi takımın içine girsin bi iki maça çıksın mallığı devam ederse kadro dışı bırakılsın.haa elinden geleni yapar profesyonel futboculuğun hakkını verir topunu oynarsa paylaşımdır şudur budur yapmasada o zaman önemli olmaz.zaten 6 aylığına geliyor ve pahalıda oyuncu teşekkür eder yollar ayrılır sezon sonu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnese bari bişey olmayaydı adam solda da oynayabiliyor ,hayır emre taşdemir 30 dakikalık oyuncu olduğu için (zırt pırt sakatlanıyor) 3 gün sonra 11 de çıktı pat diye sakatlandı kimse yok.ömer bayram var güyya sol bek ama pert eder bizi.yedlinede bişey olsa onada allah korusun elde kimse yok.
3-5-2 oynamak zorunda kalırız vallahi.4 bek var 2 si sakatlandı biri zaten müzmin sakat kalıyor bi yedlin o da gitse vallahi mecburen 3-5-2 oynayacaz

Görsel çok şey anlatıyor
20210207_083453.webp

serdar ve szalai birbirine cok yakin oynuyor. gustavo ile 2 mac oynayinca hep önde gustavo varmis gibi oynamaya calistilar. o serdar aziz kansizi bu ligin iddia ediyorum en kötü stoperidir. Allah korusun bizde oynamaya devam etse o dümbük her 3 macta bir kirmizi kartla atilirdi. tisserand ve lemos bile puyol gibi kaliyor serdar'in yaninda. o ahlaksiz adami bu ligde ben olsam hic bir takimda oynatmazdim

Evet tam mal o ya.Çok kopuyo oyundan ve toplara çok saçma sapan çıkıyo hep , bugün penaltı yaptı yine ama vermediler.Müdaheleri hep geçikiyo , yanlış müdahele ediyo.İyi sokmuşuz bunu da fenere , allah bereket versin

tükenmişlik sendromu yaşıyorum sanırım febeye kadiköyde koymanın verdiği paha biçilmez mutluluk sadece 10 saat sürdü

Yalnız kazandık diye fazla gündeme getirilmiyor, dün akşam yine hakemin katlettiği taraf bizdik.

Deniz Çoban'ın yorumlarını izledim baştan sona.

Lehimize yapılan tek hata Arda'nın sarısının atlanması.

Aleyhimize yapılanlar, Donk penaltı, Serdar Aziz kırmızı, Linnes belki penaltı, Caner kırmızı.

Daha ağlıyor kuşlar şu kadar hakem yardımına rağmen.

fb de 5 forvet var ama 1 tane etmiyor. olmaktan korktukları yerdeler şuan. bu psikolojik üstünlüğü iyi değerlendirmeli tokatlayıp gitmeliyiz artık. basit puan kaybına yer yok.

Ama fb denen gerizekali olusum ve onun GS ve FT kompleksli baskani sirf bu kompleksi yuzunden komple bir golcü alması gerekirken tüm parayi irfana gömdü hic ihtiyaçları yokken.

Dun biz stadlarinda bunlara koyunca sinirden cildirdi. Ofkesini de canli yayinda muhabir hasladi.

Ne olur o demeci bulun seyredin. Kipkirmizi olmustu yüzü öfkeden.

FT den bi de sene sonu liste isteyelim yine bol bol merkez orta sahali ! Ali kalem kağıdin hazir mi desin hatta listeyi aciklarken ! :)

Geri
Üst Alt