Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.137
- 4.205
- 2.248
Güneşli bir pazar sabahı ve üzerimde inanılmaz bir hafiflik var! Şimdi kahvaltı eşliğinde spor yazarlarını keyifle okumak en sevdiğim an.Günaydin herkese, teşekkürler aslanlara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhammed Ajax ile anlaşmış diyebilir miyiz?ajax ın gol müziği değilmiydi bu.
var renktaş ordada serdar dirsek atmış ilk mustafaya.o şekilde topla mustafa arasına rahatlıkla girebilmiş.yoksa mustafa sıyrılacaktı serdardanKimse konusmuyor mu ben mi gormedim bilmiyorum da macin sonuna dogru Mostafa Mohamed'in yakaladigi kontrada Serdar'in yuze mudahalesi yok mu? Son adam oldugu icin direkt kirmizi bile olabilir
Mobesh. Bizim icin cok iyi bir sanstı dün ki derbi. Adamların yarısı sakattı. Gustavo pelkas. Buna ragmen zorlandık ilk yarı.bilmem kac tane transfer yaptilar ama oyuna gol umudu olarak zamaninda bizde yillarca sürünen sinan suriyelisi girdi
betimleyelimfenere koyulan gecenin sabahı bi farklı oluyor yahu
Dün şunun aynısını bir türlü yapamadık 2-3 pozisyon heba oldu ters kanada topu atamama yüzünden
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Antu agliyor. Rahatlasinlar diye yem verdik. Yediler uyuyorlar simdi elleşme renktaşYok mu antuda neler konuşuluyor
Bu arada gerçekten hatırlamıyor olabilirim ama van Persie'nin gol attığı maç değil miydi son galibiyetleri?Bunlar kadıköyde bizi en son yendiğinde üniversite değiştirip yeniden başlamıştım.Ben üniversiteyi bitirdim bu enayiler yenemedi hala bizi ahahahaha
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhammed Ajax ile anlaşmış diyebilir miyiz?