Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Aynen abi Cennet Mahallesi dizisinde Yunus karakterini oynuyo..Ne dizisinden bu? Mujdat Gezen mi o?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen abi Cennet Mahallesi dizisinde Yunus karakterini oynuyo..Ne dizisinden bu? Mujdat Gezen mi o?
abi bu müjdat gezmeyenNe dizisinden bu? Mujdat Gezen mi o?
@Umut YILDIRIMOĞLU Umut bilirTiktok yüklü mü üstat sende yoksa internette mi görüyorsun bunları
Wow mi atiyim Love mi atiyim bilemedim o yuzden Like verdimabi bu müjdat gezmeyen
Tiktok çektiğin için dostluğumuzu feshedebilirim.@Umut YILDIRIMOĞLU Umut bilirTiktok yüklü kendim bazen çekiyorum ama uygulama da paylaşmışlığım yok
Wp gruplarında olsun arkadaşlarla mizah şeklinde takılıyoruz
![]()
Bu espriden sonra netim yavaşladı,ban yiyebilirim. Helal et abiWow mi atiyim Love mi atiyim bilemedim o yuzden Like verdim

Siz de deneyin güzel oluyo yavTiktok çektiğin için dostluğumuzu feshedebilirim.
Siz de deneyin güzel oluyo yavArkadaşlar arası paylaşıyoruz Wp gruplarında aramızda güzel oluyo
Uygulamadan paylaşmıyoruz ama
![]()
Erol nasıl galip gelmek zorunda değil? Fikstürleri bizden çok daha zor. Hatta şunu da diyorum, biz buradan mağlup bile çıksak mentalimiz diğer maçlar için sağlam olursa 6 puanlık farkta kapanır. Bütün deplasmanları zor neredeyse. Bu maçtan galibiyet alırsak ki bence alacağız, devreyi namağlup tamamlarız.Savunma yapmayacaktir yorulmamak icin. Memeli abaza ile şopar ya da o oynamazsa satilik pitch onun fedailiklerini yapacaklardir. Erol galip gelmek zorunda olmadigini biliyor. Henry'yi de gorduler. Beraberlik iyi sonuc onlar icin. Bizim icin de kotu olmaz ama galip gelebilecek bir oyun oynayabilirsek guzel olur. Zaten futbol oynamaktan ziyade hakemle oynamayi tercih edecek, her zaman ki gibi ortami germeye calisacaklardir.
Cennet Mahallesini bilirim. Bir dayim bir de lise arkadasim oturuyordu orada. Fena bjr yer degildi de sehre biraz uzak sayilirdi. Komik bir yer degildi amaAynen abi Cennet Mahallesi dizisinde Yunus karakterini oynuyo..
@Umut YILDIRIMOĞLU Umut bilirTiktok yüklü kendim bazen çekiyorum ama uygulama da paylaşmışlığım yok
![]()
Lise arkadaşın dizi de oynadı mı abiCennet Mahallesini bilirim. Bir dayim bir de lise arkadasim oturuyordu orada. Fena bjr yer degildi de sehre biraz uzak sayilirdi. Komik bir yer degildi ama![]()
Helal olsunBu espriden sonra netim yavaşladı,ban yiyebilirim. Helal et abi![]()
Yok zannetmiyorum ama diziden ilk defa sen diyince haberim oldu. Zirt pirt ayni resmi paylastiginiz icin merakimdan sordum.Lise arkadaşın dizi de oynadı mı abi![]()
@Umut YILDIRIMOĞLU Umut bilirTiktok yüklü kendim bazen çekiyorum ama uygulama da paylaşmışlığım yok
![]()
Yaşadığım hayalkırıklığını anca bu şekilde tarif edebilirim. Kalbime ağrı girdi
Kusura bakma bro helal etMaşallah gençler, konunun ırzına geçmişssiniz.
Bu dediklerim gerçekleşince görecem ben sizi.
Ekli dosyayı görüntüle 112369