Feghouli bu maç için çok önemli. İnşallah yetişir. Emre Kılınç merkezde oynayacaksa yerine Etebo'nun oynamasını tercih ederim. Emre merkezde baskı altında oynayamıyor çevre kontrolü çok zayıf baskı yiyince direk topu kaybediyor. Ayrıca topu alıp dikine dribling yapma özelliğide yok, hal böyle olunca çok silik bir görüntü çiziyor. Yani Emre Kılınç oynayacaksa sağ çizgide oynasın merkezde oynamasın, Etebo merkezde Emre'den daha faydalı.

abi bu müjdat gezmeyen
CA2.webp

Erol korkagi kontra oynatcak bu cok belli. Onyekuru varken bunlar orta sahaya getirmez defansini. O yuzden sabirli olmak lazim

Belhanda denen herif cok iyi uyarilmali. En cok bundan tirsiyorum oyundan atilmaz umarim

hoca falcao sürprizi yaparmi sizce, hazir degil, mac eksigi var, bilemedim.

3 puan geride gitmemiz hiç iyi olmadı, kötü bir sonuçta kopma noktasına geliyor lig en kötü beraberlik şart.

Cogunun ne yapacagini az cok biliyoz da-kendilerini ölmûş gibi yerden yere atacaklar- Mesut nasil oynayacak bu sistemsiz fenerde onu bilmiyoruz. Bir senedir dogru durust top oynamamis. Oynayacagi topu topu 45 dakika onda da topu soluna aldirtmamali, bos alan da rahat pas atmasina imkan vermemeli. Fazlasini kaldiramayacaktir.

Hic suphen olmasin ki Mesut'un bu macı kaldiracak fiziksel hazırlığı yok. Mental olarak da zaten bu maçı taktığını zannetmiyorum. Alacağı paraya ve Kuruluş dizisindeki gelismelere odaklanmıs durumda şu an.

Hatay karaktersizlerini bizim maçta da göreceğiz bakalım böyle kaçıracaklar mı ? Eğer yenilirsek ligden kopuyoruz , o yüzden bence çekilmek lazım ve öyle saçma sapan kartlar görmemek lazım.Beraberlik bize çok şey kazandırır ama yenilirsek lig biter

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hatay karaktersizlerini bizim maçta da göreceğiz bakalım böyle kaçıracaklar mı ? Eğer yenilirsek ligden kopuyoruz , o yüzden bence çekilmek lazım ve öyle saçma sapan kartlar görmemek lazım.Beraberlik bize çok şey kazandırır ama yenilirsek lig biter

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hatay berabere kalsa bile bu maçta kredimiz olurdu maalesef olmadı. Kalecileri iyi çıktı maalesef beni de yanılttı.

Cücük normalde derbileri berabere bitirmeyi ilke edinmiş adam ama bu sene nedense biyeri ayrı oynuyor abuk subuk taraf tutmalar maçların kaderiyle oynamalar felan.

Bjk macında iki takımında gol atmayacağı çok belliydi. 0 0a kitlenecekti maç. Gitti kırmızı verip maçın kaderiyle oynadı resmen

Kendi çizgisinin dışında bu sene dikkat etmek lazım
Ee kırmızıydı o pozisyon???

Belhanda, Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana Fenerbahçe mağlubiyeti görmedi.

✨Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
✨Galatasaray 2-2 Fenerbahçe
✨Galatasaray 1-1 Fenerbahçe
✨Galatasaray 3-1 Fenerbahçe
Bu hafta görecek gibi maalesef adamlar çok iyi durumda.

Khalkedon 11'im;
Muslera
Yedlin- Donk, Marcao- Saracchi
Taylan
Emre K., Belhanda, Arda T., Onyekuru
Babel

Geri
Üst Alt