Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bu müjdat gezmeyen
Ben istediğim kadroyu yazmadım hocanın önceki tercihlerine göre tahmin yaptım. Tecrüeli falan diye babel başlayacakreis caner sol bek başlarsa ki başlayacak.Kerem olmalı sağ kanatta caner koşamıyor geriye.
Cogunun ne yapacagini az cok biliyoz da-kendilerini ölmûş gibi yerden yere atacaklar- Mesut nasil oynayacak bu sistemsiz fenerde onu bilmiyoruz. Bir senedir dogru durust top oynamamis. Oynayacagi topu topu 45 dakika onda da topu soluna aldirtmamali, bos alan da rahat pas atmasina imkan vermemeli. Fazlasini kaldiramayacaktir.
Yenilmezsek zaten şampiyonuz inşallahMalatya-Gazisehir-Basak maclarinda cok iyi ciktik. Yenilmemek yeterli olur
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hatay berabere kalsa bile bu maçta kredimiz olurdu maalesef olmadı. Kalecileri iyi çıktı maalesef beni de yanılttı.Hatay karaktersizlerini bizim maçta da göreceğiz bakalım böyle kaçıracaklar mı ? Eğer yenilirsek ligden kopuyoruz , o yüzden bence çekilmek lazım ve öyle saçma sapan kartlar görmemek lazım.Beraberlik bize çok şey kazandırır ama yenilirsek lig biter
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ee kırmızıydı o pozisyon???Cücük normalde derbileri berabere bitirmeyi ilke edinmiş adam ama bu sene nedense biyeri ayrı oynuyor abuk subuk taraf tutmalar maçların kaderiyle oynamalar felan.
Bjk macında iki takımında gol atmayacağı çok belliydi. 0 0a kitlenecekti maç. Gitti kırmızı verip maçın kaderiyle oynadı resmen
Kendi çizgisinin dışında bu sene dikkat etmek lazım
Bu hafta görecek gibi maalesef adamlar çok iyi durumda.Belhanda, Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana Fenerbahçe mağlubiyeti görmedi.
Galatasaray 0-0 Fenerbahçe
Galatasaray 2-2 Fenerbahçe
Galatasaray 1-1 Fenerbahçe
Galatasaray 3-1 Fenerbahçe
Seninle GSC tiktok hesabı açmamız yok mu ?@Umut YILDIRIMOĞLU Umut bilirTiktok yüklü kendim bazen çekiyorum ama uygulama da paylaşmışlığım yok
Wp gruplarında olsun arkadaşlarla mizah şeklinde takılıyoruz
![]()

Çok iyiBu hafta görecek gibi maalesef adamlar çok iyi durumda.