Yani transferleri bu kadar geç yaparsan işte böyle ölüm kalım maçına çıkarsın.Gedsonun 6 aylık olmasına da bu yüzden kızdım çünkü bu sene umudum yok en azından seneye oynardı adam taşırdı bizi.Mohamed , onyekuru geldi çok güzel de cumartesi kaydersek zaten bi halta yaramamış olacaklar geç aldığımız için hazır değil takım malesef ve ligin kopma maçına çıkıyoruz şimdi.Alsınlar şimdi 6 aylık gedsonu bir taraflarına soksunlar.Normalde cidden çekinceli bir hoca olmasa bu kadar umutsuz olmazdım ama hoca yine çıkıp boş boş yenmeye çalışacak.Hoca şu maçları bi kontrollü oynamıyo ya.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Söylediklerine katılıyorum ancak Gedson’ın artı biri varmış.

orta sahaları büyük ihtimal ozan-sosa-mhy olacak. orta alanda üstünlüğümüzü kabul ettirip galip gelmeliyiz. karbonat her zamanki gibi beraberlik için çıkacak. biz de 1 puan iyidir diyerek çıkarsak yine 0-0 biteceği kesin.

Derbi ligin başında olduğu için kopma maçı filan olmaz abartmayın iki takım içinde geçerli bu,sezon ortası olsa belki ama şu an normal lig maci

Maçın son 20-25 dakikasına berabere veya yenik girersek çift forvete geçer terim.mustafanın pivot santrafor özelliği var boyu çok uzun olmasada bunu iyi yapabiliyor.babele ve özellikle kuruya top indir diyecektir.eğer bu üçlü güçlü bir iletişim kurabilirse inanıyorum ki enaz iki tane yüzde yüzlük pozisyona girebiliriz.
Eğer önde girersek orta sahaya bi adam takviyesi daha yapıp kerem ve halilide aynı anda oyuna sürebilir f5 in mecburi risk alımlarını bu ikiliyi kuruyla beraber folloş edebiliriz şikecileri.tabii bizimki hep tahmin ,ne olacağını ancak ALLAH bilir

Hakem diagneyi atana kadar çok bariz bi üstünlüğü yoktu bjknin.

Evet ama daha çok Beşiktaş'ın istediği oyun oynanıyordu. 60'dan sonra bir takım gol atacaksa yakın olan taraf her şartta Beşiktaş gibiydi. Geçen senenin Umut Nayirli mağlubiyeti gibi. Diagne atılana kadar da sahada basiretsiz bir oyun vardı.

Derbi ligin başında olduğu için kopma maçı filan olmaz abartmayın iki takım içinde geçerli bu,sezon ortası olsa belki ama şu an normal lig maci

Kötü oynarken kazanan Fener, Galatasaray'ı yenip puan farkını realitede 7 puan yaparsa oradan lig dönmez, küçümsemeyelim. Biz gene kazanırsak da Fener götü doğrultamaz kuvvetle muhtemel.

Çok iyi iki kafacımız var donk ve mustafa sinyore terim işi gücü bırakıp orta, duran top ve penaltı çalıştırmalı.ha birde babel mustafa kuru feg oynarsa gedson şut çalışmalı bi ekip olarak maç gününe kadar beraber taktik antremanları yapmalılar birbiriyle iletişimleri güçlenmeli .bu maçta en kilit noktadır .yoksa bi çok atak çöp olur hatta kaptırılan toplar kalemizde tehlikeye sebep olur

Beraberlik bizim için kötü olmaz zira hem fikstürümüz daha iyi onlara göre hem de iyi adamlar aldık puan kaybetmesi zor bi takım olacaz onlar ise hakem ittirmesinin ya da balın olmadığı her maç puan kaybedebilirler illa yenelim deyip hurrra hücum etmek yanlış olur kontrollü oyun tercihimiz olmalı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet ama daha çok Beşiktaş'ın istediği oyun oynanıyordu. 60'dan sonra bir takım gol atacaksa yakın olan taraf her şartta Beşiktaş gibiydi. Geçen senenin Umut Nayirli mağlubiyeti gibi. Diagne atılana kadar da sahada basiretsiz bir oyun vardı.
O maçtan farklı olarak Okan-Nando, Şener-Yedlin, Arda-Onyekuru, Etobo-Feg(Umarım), Luyindama-Donk değişiklikleri olur diye düşünüyorum. Gedson ne durumda hala anlayamadım oynama ihtimali var mı?

Onyekuru büyük bir silah fbnin gerçekten önlem alacağı tek adam ama ben bu maçta oynarsa emre akbaba ve mohamed mostafadan sürpriz işler bekliyorum

Gustavonun oynamaması artı olarak görülmeli ki durumu belli değildi sanırım.Hırçın orta sahaya karşı taylan veya etebo ile karşılık vermekte zorlanırız

Geri
Üst Alt