- 1 Ağustos 2009
- 46.885
- 49.162
- 4.708
Neden herkes kadrosuna Ardayı yazıyor çıldıracam :/
ha hocam oynatacak orası ayrı
ha hocam oynatacak orası ayrı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde derbi maçlarında favori olmaz. En kötü takım en iyi zamanindakine ters gelebilir. Alırız havasına girmemek lazım evet. Ben normalde hep böyle düşünürüm ancak bu maçta hakem saçmalıkları olmazsa ve feghouli oynarsa daha öncekilerden farklı bir derbi izleyebiliriz gibime geliyor. Taraftar olsa yine farklı senaryolar düşünürdük buda bize nasıl ilk yarıda dezavantaj olduysa şimdide onlara olcak. İnşallah temiz bir galibiyet alırız. Sonrası zaten çorap söküğü gibi geliryine gaza gelmeler de baslamis
ne zaman böyle konussak kaybederiz maci
mac yüksek ihtimal cok kisir gececektir
sut bile cekmeden ilk yariyi tamamlariz
ya 0-0 biter ya da fb alir
fazla beklentiye girmeyin
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Geçen seneden sonra psikolojik olarak çöktüler.yalnız hiçbir fblinin yenme ümidi dahi yok bu çok güzel bir şey
Evet banada sen kimsin lan dedi. Çok ayıpSon mesajlarına baktığımda adminin hesabının çalınmış olduğuna kanaat getirdim
gsc root acil ilgilenelim lütfen
Evet banada sen kimsin lan dedi. Çok ayıp
Portakal soyulur muSon mesajlarına baktığımda adminin hesabının çalınmış olduğuna kanaat getirdim
gsc root acil ilgilenelim lütfen
34 yaşında bir adamim. Bir beyefendiye yakismayacak tavır sezdimKeramettin admir İstanbul beyefendisi biriydi. Şaşırdık hepimiz.
Fazla dikkat çekiyorsun. Yapma.34 yaşında bir adamim. Bir beyefendiye yakismayacak tavır sezdim![]()
Telefonumun müthiş zil sesi ile uyandım.Alayınıza Günaydın
Fener sana bir koysam fizandan duyulur muPortakal soyulur mu
Tadına doyuluuur mu
Portakal soyulur mu
Tadına doyuluuuur mu
34 yaşında bir adamim. Bir beyefendiye yakismayacak tavır sezdim![]()
Evet ya iki üç gündür burda çok vakit harcadım boşluktan biraz susmam lazimFazla dikkat çekiyorsun. Yapma.
34 yaşında bir adamim. Bir beyefendiye yakismayacak tavır sezdim![]()
Sayin vekilim ben bir çiftçiyim
![]()
Oturmanin sirasi degil3 5 hafta sonra olsaydı keşke şu transferler bi otursaydı