hazır değil,zaman lazıma gerek yok yenildinmi lig bitmesede 6 puana çıkıyo fark yedlin gedson falan sürmek lazım sahaya çok kötü değillerse

muslera
Yedlin-donk-marcao-saracchi
Feg-belhanda-taylan-gedson-henry
Falcao

şeklinde çıkardım ben olsam

linnes paket olur oynamaması lazım yedlini denemek lazım

luyi mükemmel oynasada bazen sakarlığı tutuyo bu maçı riske atamayız donk ideal orda

fegin mutlaka oynaması lazım sahadaki tek akıl nerdeyse sadece o,bizi doğru yönlendirecek kişide o rakip sahada oynayabilmemiz için elzem belhandayla al veri bile önemli şu maçta

belhandanında defansif yönü fena değil taylanın sırıtmasını engeller

gedsonda fegle belhandayla pas alışverişi yapabilicek bi oyuncu rakip sahada bulunma yerleşme açısından doğru olur +driblingide var ceza sahasınada deplase olur çeşitlilik açısından önemli denemek lazım arda bizi çok yavaşlatır hücumda defansif olarakta iyi değil zaten emre kılınçta sol içte iyi ama biraz silik gedson oynayamayacak durumdaysa ömer oynasın.

babelde statik çabuk marke olan bir oyuncu bu maçta şut çekecek alanı bulamazsa kötü kalır mohamedinde tam baskın özelliği şuan yok falcao tecrübesi ve belki bi bok yapar ihtimaliyle oynatılmalı

Ya rahat olun. Hocamız Fatih Terim, sistem taktik vs kasmayın bu kadar. Hocası Karbonat olan davarlar kafa patlatsın relaxxx

Evet banada sen kimsin lan dedi. Çok ayıp
Chpli herif degil misin sen

chpden-istifa-eden-vekiller-ne-talep-etti-ozgur-ozel-acikladi-1612360529.webp

Beni niye siyasetle iliskilendiriyosunuz yaw Valla trolunuzu anlamadım biri açıklasın özelden ;D

Geri
Üst Alt