Kim ne derse desin ne gustavo ne ozan ne mesut bu adamların en tehlikeli ismi thiam bence.

Müthiş form tuttu ve sürekli ceza sahası koşusu yaptığı için her an tehlike yaratabiliyor.

O yüzden bizim sağ kanatta kimin oynayacağı çok önemli.

Babeli koysak hayatta defansa yardım etmez. Kılınçı veya Keremi koysak thiam karşısında ezilme ihtimali var, Feg sakat çok büyük ihtimal kadroda olmayacak. Geriye tek seçenek kalıyor sanki. Fizik olarakta başedebilecek bi Oğulcan.

Her ne kadar çok tutmasamda kendisini sanırım onla başlamak daha iyi gibi
bu nedenle linnes oynamamalı

Geçen maç Arda'yı hiç beğenmedim Onyekuru geldikten sonra sol kanattan sol içe geçen Arda Turan çok etkisizdi nitekim 2. yarının başında çıktı oyundan sol içte kim oynar sizce Gedson olsaydı tek aday o da onun yokluğunda tek isim Emre Kılıç kalıyor Etebo da olmaz

Sag kanatta Akbaba oynasa 10 kisi oynariz
Babel oynasa adam kovalayamaz, hareketli degil. Hücumda verimli olmaz.
Arda'yi koysan kanat oynayacak durumu yok
Kilinc'i koysan eksik oynatir, ezilir o sahada
Feghouli sakat

Ogulcan sakatliktan cikmis, maksimum 45 dakika güresir
Halil Dervisoglu'nu oynatsak onun da pozisyon bilgisi yok gibi geliyor kanatta ama rakibi epey bozar, kimse bilmiyor nasil bir oyuncu oldugunu
Kerem 2.yari oyuna girip etki eder

Sag bekte Yedlin'i oynatirsa ilk yari Ogulcan veya Halil, ikinci yari Kerem seklinde maksimum katkiyi bu 3 oyuncudan alabiliriz gibi duruyor. Digerleri net olarak kayip anlamina gelir. O kanatta rakibin en etkili ofansif beki oynuyor. Mutlaka is yapmamiz lazim oradan.

Yedlin arkada linnes önde mi diyorsun ilginç bir taktik aslında olabilir daha önce hiç denemedim ama Linnes sag açıkta da oynayabilir
Linnes önce kendi mevkisinde oynamayi becersin. Derbide arkali önlü 2 bekle oynarsak bu korkak kadro cikardigi anlamina gelir.

Fatih hoca bu maca cikaracagi kadro ile ciddi bir sinyal verecek. Eger yine son maclarda oldugu gibi ilk 45 dakikayi bos gecersek, hatta üstüne gol yiyerek geride kapatirsak bu mac zor biter. Fener'de hücum zenginligi olarak epey bal ve duran top golü var. Her mac birinden biri cikip gol atiyor ama vay be, bu adam kesin gol atar, buna dikkat etmek lazim diyemiyorsun. Benzer tipte oyunculari doldurdular kadroya. Hücumdaki en tehlikeli oyuncusu Pelkas, o da forma giyemeyecek. Ilk 11'de Valencia ve Thiam kesin olur. Samatta veya Samuel'i tercih edecektir son olarak. Bu maci alirsa Fatih hoca alir, kaybettirirse Fatih hoca kaybettirir.
Bence de Beşiktaş maçında veya Başakşehir maçında yaptığı gibi saçma sapan Etebo'yla filan maça çıkıp ilk 45 yarıda zaman öldürerek geçirirsek maç yalan olur ama çıkıp oynar özellikle de ilk 45 dakikada gol bulursak geçmiş olsun elimizi kolumuzu sallayarak 3 puanı alırız yine

Bence de Beşiktaş maçında veya Başakşehir maçında yaptığı gibi saçma sapan Etebo'yla filan maça çıkıp ilk 45 yarıda zaman öldürerek geçirirsek maç yalan olur ama çıkıp oynar özellikle de ilk 45 dakikada gol bulursak geçmiş olsun elimizi kolumuzu sallayarak 3 puanı alırız yine
Ya Onyekuru falan biz 1-0 önde götürüyorsak arkada bir sekilde alan bulur. Yarim pozisyondan bile gol atabiliriz ama ilk 45 cöpe giderse yine strese girip verem oluruz.

Sag kanatta Akbaba oynasa 10 kisi oynariz
Babel oynasa adam kovalayamaz, hareketli degil. Hücumda verimli olmaz.
Arda'yi koysan kanat oynayacak durumu yok
Kilinc'i koysan eksik oynatir, ezilir o sahada
Feghouli sakat

Ogulcan sakatliktan cikmis, maksimum 45 dakika güresir
Halil Dervisoglu'nu oynatsak onun da pozisyon bilgisi yok gibi geliyor kanatta ama rakibi epey bozar, kimse bilmiyor nasil bir oyuncu oldugunu
Kerem 2.yari oyuna girip etki eder

Sag bekte Yedlin'i oynatirsa ilk yari Ogulcan veya Halil, ikinci yari Kerem seklinde maksimum katkiyi bu 3 oyuncudan alabiliriz gibi duruyor. Digerleri net olarak kayip anlamina gelir. O kanatta rakibin en etkili ofansif beki oynuyor. Mutlaka is yapmamiz lazim oradan.
Halil olmaz ilk yarı Oğulcan ya da Linnes'den biri 2, yarı Kerem olabir

Aslında tam Erol Bulut'dan beklediğim hamle bu Onyekuru'yu tutmak için 2 sağ bekle maça çıkarsa şaşırmam :asd:
Gökhan Gönül sakat. Keske Gökhan Gönül sahada olabilseydi. Yapabilecegi son hizmeti yapip Besiktas'a Kadiköy'de galibiyeti getirdi. Sangare 11'e girdiginden beri o kanattan iyi geliyor. Gökhan ve Sosa varken Fener daha bir kötü oynuyordu.

Geçen maç Arda'yı hiç beğenmedim Onyekuru geldikten sonra sol kanattan sol içe geçen Arda Turan çok etkisizdi nitekim 2. yarının başında çıktı oyundan sol içte kim oynar sizce Gedson olsaydı tek aday o da onun yokluğunda tek isim Emre Kılıç kalıyor Etebo da olmaz
İlerleyen dönemde Emre Kılınç ve Gedson ikilsi 8 numara olarak oynar sol içte Emre Kılınç sağ içte Gedson oynar bunun haricinde denediğimiz her varyasyonda oyuncuların verimi düşer

Benim bildiğim izlediğim Gedson sol iç oyuncusu değil reis sağ içte oynuyordu Benfica döneminde. Sol içte ise dediğin gibi Arda'nın son hali çok güven vermiyor orada aradığımız oyuncu Belhanda değil Feghouli'de değil bence

Belhanda'nın en çok skor ürettiği sezon belki de ama yine de zerre güvenmiyorum

Ya Onyekuru falan biz 1-0 önde götürüyorsak arkada bir sekilde alan bulur. Yarim pozisyondan bile gol atabiliriz ama ilk 45 cöpe giderse yine strese girip verem oluruz.
Onyekuru varken kimse sağ kanattan gelmeye cesaret edemez Nazım'ın 90 dakika boyunca tek düşüncesi Onyekuru ile birlikte koşmak olur. Erol Bulut'un Onyekuru'nun kanadından Nazım'la hücum etmeye cesareti varsa buyursun gelsin :asd:

İlerleyen dönemde Emre Kılınç ve Gedson ikilsi 8 numara olarak oynar sol içte Emre Kılınç sağ içte Gedson oynar bunun haricinde denediğimiz her varyasyonda oyuncuların verimi düşer

Benim bildiğim izlediğim Gedson sol iç oyuncusu değil reis sağ içte oynuyordu Benfica döneminde. Sol içte ise dediğin gibi Arda'nın son hali çok güven vermiyor orada aradığımız oyuncu Belhanda değil Feghouli'de değil bence

Belhanda'nın en çok skor ürettiği sezon belki de ama yine de zerre güvenmiyorum
Herkes saglam oldugunda

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Belhanda Taylan Gedson
Feghouli Mostafa Onyekuru

Seklinde cikariz bence. Hücum alternatifi olarak Kerem, sakat degillerse Falcao-Babel, Ogulcan ve Halil var bu 11'de. Belhanda veya Gedson yoksa Feghouli'yi sag ice sag öne Kerem'i atariz. Arda, Kilinc, Etebo, Ömer Bayram vs. ideal orta sahada 11'in uzaktan yanindan bile gecemez.

Geri
Üst Alt