Bizim hücum olarak zayif kanatta Novak-Caner yapip sag tarafi Onyekuru'ya ragmen daha ofansif yaparsa bu biraz riskli olur gibi geliyor onlar adina. Erol Bulut'tan ziyade kibirli Emre yapar bence kadroyu.

Kolay maclarda bile yukaridan kagit falan yolluyor veya kulaklikla kenarda duran Volkan, Erol'a bir seyler iletiyor.

Benim yüzümden kazanamayacağız yine herhalde.Derbilerde dayanamadığım için telefonu falan kapatıp film izliyorum sürekli ve şuana kadar bu totemi yaptığım 8 maçı da kazanamadık malesef.Mecbur cumartesi yine yapacağım , belki ilk olur.Bu arada bu totemi geçen sene bozdum ve kadıköyde kazandık o da ilginç bi detay

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Totemi yine bozar misin ustad bizim için nolur

Neden yaşar kemal ?
images (3).webp

normal şartlarda fatih terim hiç maça çıkmamış bir oyuncuyu derbide direkt 11 başlatmaz ve linnes'i oynatır.

başak maçında sırf arda'nın savunma yönü zayıf diye etobo'yla dengelemeye çalıştı inşallah aynı hataya yapmaz.

inşallah şaşırtır hoca bizi.

Valla son yillarda sonucu kestirilmesi en zor derbi benim icin. Macla ilgili düsüncelerim sürekli degisiyor. Kaybedersek fark 3 maca cikar ve fb 80% sampiyon olur o yüzden kaybetmemek cok önemli ilk etapta.
Onyekuruya 100% özel önlem alacaklar.

trabzon, bjk, alanya, başakşehir, malatya, konya deplasmanlarından çıksınlar önce.

Valla son yillarda sonucu kestirilmesi en zor derbi benim icin. Macla ilgili düsüncelerim sürekli degisiyor. Kaybedersek fark 3 maca cikar ve fb 80% sampiyon olur o yüzden kaybetmemek cok önemli ilk etapta.
Onyekuruya 100% özel önlem alacaklar.

Fenerbahçe için hiçbir zaman emin konuşmam. 2006’dan sonra looser bir camia’ya dönüştüler. Son 3 hafta 6,5 puan önümüzde olsunlar hala beklentimi sürdürürüm. Daha 17-18 maç varken bu %80 oranlar falan saçmalık

normal şartlarda fatih terim hiç maça çıkmamış bir oyuncuyu derbide direkt 11 başlatmaz ve linnes'i oynatır.

başak maçında sırf arda'nın savunma yönü zayıf diye etobo'yla dengelemeye çalıştı inşallah aynı hataya yapmaz.

inşallah şaşırtır hoca bizi.
Vasat alti Etebo'nun oynadigi her mac kayip olur. Kolay maclarda bile oynamayan kiralik elemani durduk yere ne diye önem arz eden maclarda oynatiyor anlamiyorum.

Fenerbahçe 1 puana razı olacaktır kontrollü olmalıyız ilk golü biz atarsak rahat galip geliriz maçın 0-0 gitmesi çok önemli son ana kadar kazanma şansını kaybetmemeliyiz maçı gol yemeden bitirmeliyiz nasıl olsa bir tane sallariz

Yaşar Kemal uğurlu bu maça verilebilecek en berbat hakem sözümü geri aldım ben Cüneyt cakiri istiyorum ya da tamamen yeni genç bir hakem versinler başka bir öneri tüm hakemlerin isimlerini bir kağıda yazıp torbaya atsınlar tombala çekilsin kim çıkarsa çekilişi Ali Koç yapabilir

Amme Hizmeti: 3-1 kazandığımız maç günü atılan twitleri okumak için aşağıdaki linki twitter arama kutusuna kopyalayıp okuyabilirsiniz.

filter:follows until:2020-02-24 -filter:replies

Vasat alti Etebo'nun oynadigi her mac kayip olur. Kolay maclarda bile oynamayan kiralik elemani durduk yere ne diye önem arz eden maclarda oynatiyor anlamiyorum.

etebo ile sertlik katacağını zannediyor ama maalesef etebo o kadar rezil bi topçu ki ne savunma yönü ne de hücum yönü beş para etmez.

Gedson 2. yarının başında oyuna girer bir 45 dakika rahat kaldırır düşüncesindeyim

Muslera
Linnes
Donk
Marcao
Saracchi
Taylan
Belhanda
Emre K.
Arda
Onyekuru
Babel

Bu kadro çıkarsa şaşırmam ki Babel ve Ardayı hiçbir maçta 11’e yazmam.

FT bunlarin pres yapacağını düşünmüştür. O yüzden topu rakibe vereceğini düşünüyorum. Hatta kendisi yeni transferlerle birlikte toplu ve topsuz alanda daha da iyi olduk dedi. Hızlı top kapmamizi kastetti. Onyekuru ve mohamedin 11 başlayacağı düşüncesindeyim. Ama onyekuruya önlem alacaklarını dusunduyse falko ile başlayip falkonun rakibi peşinden getirmesiyle onyekuruya alan açmayı planladığını da düşünüyorum. Bu takıma seriyi o yüzden istiyordum. Registanin yardımı bu tür konularda çok fazla olur.

En azından sosonun oynamasını istiyorum. İğne falan bir şekilde bu adam lazim

Derbi macta kasar futbolcuda lazim. Babel'i mutlaka oynatacaktir. Hatta Arda'yida. Aslinda Arda olmasa daha iyi, keza yuruyecek hali yok, ama derbi ayagina top tutabilir belki.

Geri
Üst Alt