Geçen sene falcao üzerinden oynayacağımızı düşündüler onla stoperleri öne çekip onyekuruya alan açtık

bu senede onyekuruya önlem alacaklarını düşünürsek falcao yine öne çekebilirse rakip defansı savunma arkası koşu yapabilen oğulcan üzerinden oynayabiliriz

Oğulcan canere üstünlük kurabilir fiziken

Xaylan iyi oynamak zorunda, yanına Etebo'yu atınca çocuk afallıyor. Etebo onu bozuyor.

Etebo'nun iş yapacağı tek oyun planı 0-1 / 0-2 önde olduğun maçta orta sahayı tutsun, boş alan bulacağı için atağa çıksın diyedir.

Bizim kalenin önünde her kontrol ettiği topu kaptırıyor. Bkn: BJK maçı

Bu macta bence orta sahada ömer bayram belhanda ve taylan oynamali, ömer bayram bitmek bilmeyen enerjisi ile gayet yarar saglar gibi,kornerleride gayet iyi kullaniyor,solda onyekuru sagda soso olmazsa kerem. Forvette Mohamed

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Taylan-Belhanda
Feghouli(Babel)-Arda-Onyekuru
Mohammed

Gustavo saglikli olup oynarsa fener net favori. Gustavo oynamazsa Mac ortada.

Orta alana ben de Ömer'i isterim dayanıklılık olarak Etobo'dan çok daha iyi.

Etebo oynarsa maçı izlemem bu adamın 11 başladığı tek bir maçta iyi oynamadık hiç gerek yok.

Gustavoyu iğne vurdu fedakarlık yaptı ayağına hypelayıp ilk 11 çıkarırlar. Sakat olduğuna inanmıyorum(maça çıkamayacak kadar))

hoca arda'yı sol içte beğenmedi bence. taylan ve belhanda'nın yeri garanti de 3. kim olacak kestiremiyorum hiç.

Geri
Üst Alt