Gedson yaklaşık 20 gündür idman vs. Görmüyor. Bilmiyorum da bana oynarsa cidden büyük sürpriz olur. Keşke hazır olsaydı bu maç ama pek mumkunati yok gibi bana göre.

Dakika 60 gibi Belhanda'nin beyin olumu gerceklesir bari gider ayak Cuneyt'in agzini burnunu kirsa

Feghouli zorluk seviyesi bi tik yukarida olan maclarda 1 senedir kayip maalesef olmamasi pek bir seyi degistirmez

Gedson yeni hastaliktan cikmis kapali kutu. Gedsondan Onyekuru efekti beklemek hata olur.
Babel derbilerde deneyimli bir oyuncu. Mustafa yedeklerden ikinci yari oyuna girmeli. Yedlin direkt 11 baslayabilir.

Benim ilk 11 :

MUSLERA

YEDLIN - DONK - MARCAO - SARACCHI

TAYLAN

KEREM/EMRE K. - BELHANDA - ARDA - ONYEKURU

BABEL
Durumunu en iyi hoca bilir tabiki ama gedson ile Onyekuru ayrı şeyler. Onyekuru evine döndü bildiği yere. Çıkti oynadı yabancılık çekmedi. Ama aynısı Gedson için zor olabilir. İlk kez gelmiş adam buraya. Mohammed bile ne durumda bilmiyoruz yani. Zor ama dediğim gibi gelir idmana süper kondüsyonu vardır. Hoca ona farklı bir görev verir oynatır olabilir. Ama mantıklı düşününce bana mümkün gelmiyor maalesef :(

Feghouli zorluk seviyesi bi tik yukarida olan maclarda 1 senedir kayip maalesef olmamasi pek bir seyi degistirmez
Nası kayıp ya, bu sene fb ilk maç attı ofsayt oldu. Önceki sene kadıkoyde asisti yaptı onyekuruya. Sonrasında yapılan golde faulu verilmedi. Başakşehir maçında o röveşatayı atmasa şampiyonluk gidiyordu.

Bu defa sahada herkes koşacak basacak Feghouli çok çok daha iyi oynar bu durumda.

Karışmış zaten

İki oyuncunun yaş, sağlık, pasaport ve son ŞL performanslarını göz önüne alırsak makul bir fiyatlandırma. Eleman Başak'ta oynadığı 4 ayda değerini 2'ye katlamış zaten, Fener usulsüzlük yapmaya çalışırken İrfan transferinde normal değerden en az %25 zarar edecek gibi. Her türlü keyifli bir hadise.

Fegi çok abartiyosunuz karşı takım kapanırsa feg takımı 10 kişi oynatıyor hatta sagbekimiz felç kalıyor kalıyor birde

açıklamanın seviyesizliğine bakın

Neden başarılı olamadıklarını anlatan bir konuşma olmuş. Sorarlar volkan derbilerde sana neler koydular hiç fark etmedin mi diye. Kac tane kupa sapı girdi. Hiç mi farketmedin. Taraftarın otobüsün önünü kesip sana ve saçının jolesine söverken, gittiğin stadlarda insana edilmeyecek lafları küfürleri yerken girenleri çok çabuk unutmuşsun. Anca Lincoln e diz atarsın sen dişine göre. Melo ya atsaydin ya yiyosa...

Yedlin, Gedson falan kapali kutu. Daha 1 maclarini gormedik. Bazilarimiz 'en önemli sayilabilecek maçımıza' ilk 11'e yazmış. Bilemedim.

Korona belasınin belki tek artı yanı maç esnasinda arttirilan değişiklik imkanı. Ama konu Fatih hocam olunca bunu kullanacagindan pek emin değilim

Geri
Üst Alt