Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.537
- 6.260
- 673
O iddanin keriz silkeleme politikası renktasUlan bjk ile aynı puan olmamıza rağmen iddaa şampiyonluk oranında onları daha favori görmüş. Öngörünüz batsın hepinizi üst üste koycaz rahat olun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O iddanin keriz silkeleme politikası renktasUlan bjk ile aynı puan olmamıza rağmen iddaa şampiyonluk oranında onları daha favori görmüş. Öngörünüz batsın hepinizi üst üste koycaz rahat olun

Renkdaşlarım şimdi bu gedson ün 20 gün karantinası yokmu
Belhanda oynarsa kirmizi görür
Yaw keske diye hayal kuruyorum, onlar 2 hafta sonra da sakathiç gerek yok pelkaz ve guztavo sakatken , mezuth forsuzken saplayalım geçelim
Karışmış zatenFegh oynayabilirse çarşı karışır.
Yavaştan holigan moduna girelim derim
Durumunu en iyi hoca bilir tabiki ama gedson ile Onyekuru ayrı şeyler. Onyekuru evine döndü bildiği yere. Çıkti oynadı yabancılık çekmedi. Ama aynısı Gedson için zor olabilir. İlk kez gelmiş adam buraya. Mohammed bile ne durumda bilmiyoruz yani. Zor ama dediğim gibi gelir idmana süper kondüsyonu vardır. Hoca ona farklı bir görev verir oynatır olabilir. Ama mantıklı düşününce bana mümkün gelmiyor maalesefGedson yeni hastaliktan cikmis kapali kutu. Gedsondan Onyekuru efekti beklemek hata olur.
Babel derbilerde deneyimli bir oyuncu. Mustafa yedeklerden ikinci yari oyuna girmeli. Yedlin direkt 11 baslayabilir.
Benim ilk 11 :
MUSLERA
YEDLIN - DONK - MARCAO - SARACCHI
TAYLAN
KEREM/EMRE K. - BELHANDA - ARDA - ONYEKURU
BABEL
Nası kayıp ya, bu sene fb ilk maç attı ofsayt oldu. Önceki sene kadıkoyde asisti yaptı onyekuruya. Sonrasında yapılan golde faulu verilmedi. Başakşehir maçında o röveşatayı atmasa şampiyonluk gidiyordu.Feghouli zorluk seviyesi bi tik yukarida olan maclarda 1 senedir kayip maalesef olmamasi pek bir seyi degistirmez
Karışmış zaten
açıklamanın seviyesizliğine bakın