Basak maci icin bisey yazdim uyari aldim cumartesi 5 harfli bisey var size

Orta sahamiz zayif kalir diye korkuyorum. Ilk macta orta sahada net üstünlük kurmuslardi.

gustavo oynamazsa onlar icin büyük eksiklik olur. Bizde de umarim gedson oynar ve iyi bir performans gösterir.

Birşey oynamıyorlar ama inanılmaz bi balları var aldıkları 48 puanın yarısını almamaları gerekirdi balları hakem ittirmeleri rakip oyuncu mallıklarıyla bu puana geldiler kazanırsak şahane olur momentumu tamamen kazanıp rüzgarı arkamıza alırız ama kolay değil defansta çok dikkatli olmalıyız saracchi korkutuyor defansif mânâda saçmaladığı oluyor osayiyi yıldız yapmaz umarım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Altay
Caner
Salai
Gustavo(sakat)
Osai

Bunlara dikkat etmek lazim bir de valencia iyi vuruyor ama musleraya guveniyoruz tabi

Yenen şampiyon yenilen 3. olur kuvvetle muhtemel. Erol gene karrı gibi korkacaktır, o yüzden bizim nasıl bir 11 ve oyun anlayışıyla çıkacağımız sonucu belirleyecektir. Feghouli'nin oynaması esasında çok mühim ama Kılınç'ın sağ kanat başlamaması daha mühim. Ben olsam Arda'yı da merkez orta sahaya yedirip Belhanda'yı sağ kanat yaparım. Hem savunmada sırıtmaz, hem de kanatta hakiki bir tehdidimiz olur. Fener 25 yıldır olduğu gibi işi çirkinleştirmeye oynayacaktır, aynı sertlikte ebelerine atlayarak cevap verip sinmemek lazım. Çünkü şerefsiz hakemler zaten bizi ezmek için fırsat kollayacaklardır. Terim'in olayı zaten 1 kere Luce Beşiktaş'ı dışında ülke içinde bu kadar kritik maçlarda hep kazanan tarafta olmasından ileri gelmektedir, inşallah hoca yine geleneği sürdürür.

Muslera

Yedlin Donk Marcao Sarac

Taylan

Gedson Arda

Belhanda Mostafa Onye

Yenen şampiyon yenilen 3. olur kuvvetle muhtemel. Erol gene karrı gibi korkacaktır, o yüzden bizim nasıl bir 11 ve oyun anlayışıyla çıkacağımız sonucu belirleyecektir. Feghouli'nin oynaması esasında çok mühim ama Kılınç'ın sağ kanat başlamaması daha mühim. Ben olsam Arda'yı da merkez orta sahaya yedirip Belhanda'yı sağ kanat yaparım. Hem savunmada sırıtmaz, hem de kanatta hakiki bir tehdidimiz olur. Fener 25 yıldır olduğu gibi işi çirkinleştirmeye oynayacaktır, aynı sertlikte ebelerine atlayarak cevap verip sinmemek lazım. Çünkü şerefsiz hakemler zaten bizi ezmek için fırsat kollayacaklardır. Terim'in olayı zaten 1 kere Luce Beşiktaş'ı dışında ülke içinde bu kadar kritik maçlarda hep kazanan tarafta olmasından ileri gelmektedir, inşallah hoca yine geleneği sürdürür.

Muslera

Yedlin Donk Marcao Sarac

Taylan

Gedson Arda

Belhanda Mostafa Onye
kesinlilkle ilk yarı da olsa arda sahada olmalı

etebo metebo rüyasi görüp yine orta saha zayif kalir diye sacma sapan bir tercih yapip kendi oyunumuzu bozarsak net olarak yeniliriz

en kaliteli kadro oynamalidir. linnes kilinc akbaba etebo degil

1612295287919.webp

ama hoca asla yedlin ve gedsonla başlamaz.

linnes ve arda ilk 11de olur. feghouli de sakatlık dolayısıyla oynamaz gibi.

Malbahçe maçını izledim bugün topla oynamak gibi bir niyetleri yok topu uzun oynayıp indirilen yerde baskı kurarak çoğalmaya çalışıyorlar milyonlarca euro para harcayıp çağdışı bir futbol mentalitesi ile oynamak da böyle eşşek bir camia ya çok yakışır zaten canımın içi hocam nazım-onyekuru eşleşmesinden %100 verim alıcaktır ve bu kuşları hayal aleminden gerçek dünyaya döndürücek bir futbol dersi vericektir.

3 zorlu maçtan aslanlar gibi 9 puanımızı aldık..bu 3 maçın daha anlamlı olması için puanla dönsek harika olu.. Yenilsek bile umudumu kaybetmem evimizde kasimpasayi yenip ardından Alanya'da kazanırsak önümüzde rahat bir fikstür kalıyor.. Maçlar oynanmadan malatya(d)-antep(d)-basak-fb(d)-kasimpasa-alanya(d) şu 6 maçtan 12-13 puan alsak yeter derdim kasimpasayi da yeneriz gibi şimdiden 12 etti bile ..fener illa ki takılacak bu futbolla bir yerden sonra patlar zor maçları var bu akşamki bal olmaz her zaman fark 6 da olsa bir şekilde döneriz gibi geliyor..Yeter ki bu inancımızı kaybetmeyelim daha yedlin ve gedson takıma girmedi mohammed 45 dk oynayabildi feghouli iyileşecek şu halde bile fbden bariz üstün bir takımız..

Geri
Üst Alt