Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.807
- 2.344
- 1.913
Basak maci icin bisey yazdim uyari aldim cumartesi 5 harfli bisey var size
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen maçtan onyekuru korkusu var bir de onyekuru hızlı başladı... Kesinlikle öyle aman aman hücum edemezler hep tedbirli olurlarFb nin korkudan 11 kisiyle defans yapacagi maç olacak
Yapmaaaa Cüneyt Çakır mı hakem awwwAllahını seviyorsan düzgün yönet şu maçı Cüneyt. Fb lehine de GS lehine de ne görüyorsan çal. Korkma. Skora göre maç yönetme.
Geri kalan işi sahada futbolcular halletsin.
kesinlilkle ilk yarı da olsa arda sahada olmalıYenen şampiyon yenilen 3. olur kuvvetle muhtemel. Erol gene karrı gibi korkacaktır, o yüzden bizim nasıl bir 11 ve oyun anlayışıyla çıkacağımız sonucu belirleyecektir. Feghouli'nin oynaması esasında çok mühim ama Kılınç'ın sağ kanat başlamaması daha mühim. Ben olsam Arda'yı da merkez orta sahaya yedirip Belhanda'yı sağ kanat yaparım. Hem savunmada sırıtmaz, hem de kanatta hakiki bir tehdidimiz olur. Fener 25 yıldır olduğu gibi işi çirkinleştirmeye oynayacaktır, aynı sertlikte ebelerine atlayarak cevap verip sinmemek lazım. Çünkü şerefsiz hakemler zaten bizi ezmek için fırsat kollayacaklardır. Terim'in olayı zaten 1 kere Luce Beşiktaş'ı dışında ülke içinde bu kadar kritik maçlarda hep kazanan tarafta olmasından ileri gelmektedir, inşallah hoca yine geleneği sürdürür.
Muslera
Yedlin Donk Marcao Sarac
Taylan
Gedson Arda
Belhanda Mostafa Onye