Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Dalgamı geçiyorsun yaw geçen senenin kadrosunu yazmışım görmedinmiNe falcao su arkadaş iyi misin ?
Bu takım canla başla mücadele ederken o kolombiyalı yumuşak yataklarda yatıyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dalgamı geçiyorsun yaw geçen senenin kadrosunu yazmışım görmedinmiNe falcao su arkadaş iyi misin ?
Bu takım canla başla mücadele ederken o kolombiyalı yumuşak yataklarda yatıyordu
Hoca bugunden cok farkli bir 11 cikarmaz sadece Etebo yerine Belhanda olur bence
Olmasi gereken Yedlin Mostafa ve fizigi yerindeyse Gedson'un atese atilmasidir ama neden yapmadin hocam da diyemem
saracchi, yedlin, onyekuru, gedson ve mustafa gibi atletik oyuncularla cok rahat eder feghouli gibi oyuncularKatılıyorum haketmiyor 11de olmayı ama feg ve gedson yetişmezse adam kalmıyor oraya koyacak
hahahahaha reisss çıldırmışküfür ettiğimizde en azindan ceza almasak bu mümkin mü
Galibiyet imkansizOnyekuru'yu tutsunlar da görelim o zaman...

Biz o tescillenmis sikeci irkci kulüp ile bir degilizküfür ettiğimizde en azindan ceza almasak bu mümkin mü
içten içe 2 henry 1 donk 3-1 koyup döneriz dediğini biliyoruz...Galibiyet imkansiz
Beraberlik zor
Ceza olmadan olmaz reyis her mesaj küfürden geçilmez
Zor ya maalesef imkansizdir o imkansiziçten içe 2 henry 1 donk 3-1 koyup döneriz dediğini biliyoruz...
tesekkür ederim. Galatasaraylılık duruşumuza sonsuz saygı duyarımBiz o tescillenmis sikeci irkci kulüp ile bir degiliz
yok rengim ben baktım bir kaç forumda adamlar küfür ediyor küfürler olduğu gibi duruyor ondan sordum.Ceza olmadan olmaz reyis her mesaj küfürden geçilmez
Ha uzun cezalarda değilde maçların devre araları gibi 10-15 dakika mola uygun
İnna fetahna leke fethan mübina...Galibiyet imkansiz
Beraberlik zor