Terim hocamın aklında bir 11 var fakat transferler geç yetişti. Başak maçına başlayan 11 e direk yedli ve gedsonu ekler mi bilemiyorum. Eğer risk alırsa çıkacağı 11 bu olur.

muslera
yedlin* donk* marcao* sarac
gedson* taylan* belhanda
babel* mohammed* onyekuru

fegulinin durumu belli değil gelirse babeli keser mi bilemiyorum. Babel şuan formda kesileceğini düşünmüyorum. Gedson gerçekten elimizi rahatlattı artık serbest bir 8 numaraya sahibiz. Belhanda tarafında bana göre emre kılınç ve ömer alternatif olur, ömer geçen sene bu rol de iyi performans vermişti. Ama belhandayı kesemezler.

Eskiden en kolay maçımıza çıkıyoruz diye hava atıyorlardı şikeciler. Ama artık fark yemekten korkuyorlar.
O bile yeterli bizim için.
Small club

ovjze4wn.jpg

Şu anlık aklıma yatan kadro bu eğer Gedson hazır durumdaysa Kılınç yerine düşünülebilir, Arda ise ikinci yarı top tutmak için düşünülebilir. Mohamed için ilk 11 adına erken ama 2. yarı değerlendirilebilir.

Hickimse maçın kolay geçeceğini düşünmüyor tam tersi en zor maçımız bunlar en rezil zamanlarında bile puanlar aldı bizden o yüzden dikkatli oynamak önemli göz göre göre Caner ortalarına izin verdirecezmi bakalim

OOOOOOO HAFTAYA KADIKÖYDEEEEE
OYNAYIN ÖLÜMÜNE
KOYUN FENERBAHÇEYE
CANIMIZ FEDA SİZEEEEE

Feghouli ve Oğulcan'ın durumu ne acaba? İkisi de oyun planına göre lazım olacaktır. Linnes ve Babel'de yorgunluk durumu da var. Bence Yedlin ve Mohamed ilk 11 çıkacak. Gedson yedek başlar.

Emre kilinc orta 3 lude fayda saglar ama yine kiz gibi takilirsa olmaz

ovjze4wn.jpg

Şu anlık aklıma yatan kadro bu eğer Gedson hazır durumdaysa Kılınç yerine düşünülebilir, Arda ise ikinci yarı top tutmak için düşünülebilir. Mohamed için ilk 11 adına erken ama 2. yarı değerlendirilebilir.
Emre yerine Ömer'i koyarım yine onu koymam.

Geri
Üst Alt