Bu Fener'i seyircisiz maçta yenemeyen, özellikle de yenilen Galatasaray şampiyonluğu hak etmiyor demektir.

Bu Fener'i seyircisiz maçta yenemeyen, özellikle de yenilen Galatasaray şampiyonluğu hak etmiyor demektir.
Evet Hayır.
Evet Galatasaray bu fenere fena çakmalı. Zaten yenemezsek 6 puan bana göre sıkıntı olmasada belli olmaz bu saatten sonra. Risk oluşur az da olsa. (Bizden daha zor maçları var puan kaybetmeleri çok olası )

Hayır hakemler maçları çok etkileyebiliyor. Kadıköy'de oluşan saçma istatistikten belli oranda hakemlerde sorumludur. O stadda çok fazla deplasman ekibi aleyhine hata oluyor.

Beşiktaş-Trabzon maçını da çok iyi yönetti. Tartışmasız maçın hakemi olmalı ama geçen seneden sonra hayatta vermezler
Geçen sene bizi kayırmadı ki. Ortada yönetti bence

İlginç dimi bizim sadece bir maça verilmesi. Hakem atamalarına detayli bakmak lazım aslında bu sene için bize sürekli kimler verilmiş. Rakiplere ve en çok penaltı rakiplere kim vermiş

valla daha fazla bakmaya üşendim de umarım yaşar kemal olmaz. Eyyamı geçtim aşırı yetersiz bir hakem pozisyonları okuyamıyor hiç

Evet Hayır.
Evet Galatasaray bu fenere fena çakmalı. Hayır hakemler maçları çok etkileyebiliyor. Kadıköy'de oluşan saçma istatistikten belli oranda hakemlerde sorumludur. O stadda çok fazla deplasman ekibi aleyhine hata oluyor.

Hakemlerin Fener için Galatasaray'dan puan aldığı maç hatırlıyorum ama 3 puan aldığı bir maç hatırlamıyorum. Olağanüstü işler olur, su gibi top oynar atamayız amenna ama gidip bu takım Fener'e yeniliyorsa büyük sıkıntı var demektir.

Çıkacak orta saha Taylan-Etebo(Arda)-Belhanda
İleri üçlü Babel-Onyekuru-Mohamed

O maçta varda kim vardı ona bakmak lazım. Hatırladığım tüm pozisyonlarda var çağırdı.
macı izlemıstım ilk pozisyonda uzak kaldı onu var cagırdı digerlerını kendisi verdi

ama cok tehlikeli hakem bizim macların hepsine bize kırmızı basmıs genelde sarıdan kırmızı veriyor

Hakemlerin Fener için Galatasaray'dan puan aldığı maç hatırlıyorum ama 3 puan aldığı bir maç hatırlamıyorum. Olağanüstü işler olur, su gibi top oynar atamayız amenna ama gidip bu takım Fener'e yeniliyorsa büyük sıkıntı var demektir.
Hocam en yakın örnek Kadıköy de berabere kaldığımız Mac feghouli pozisyonu. Sonra yine sanırım bu seneki maçta Falcao pozisyonuna verilmeyen net penaltı. Yine Falcao golünü saçma bir ortasahada elle oynama ile saymayan cucu. 3 maç hocam :)

Geri
Üst Alt