galatasaray'ın sene sonu sözleşmesi biten topçularla şimdiden anlaştığını söylediler spor programında.

ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

salih ve aytaçtır muhtemelen.salih olgunlaşmış biraz futbol anlamında.heyecandan af buyurun kusan çelimsiz bi salih yok.aytaç'ı bilmiyorum nasıl oyuncu olduğunu.

ben özellikle saraccinin yerine seneye danny rose ile anlaşılacağını düşünüyorum.

bunun gibi niceleri boşa düşüyor. zaten sene sonu gidenler var.

Futbolcu - Maaş
Belhanda 3.35
Linnes 1.4
Saracchi 1.350
Donk 515
Emre Akbaba 1.75
Ömer Bayram 400 B
Etebo 675 B
Emre Taşdemir 2.2 (TL)
Muslera 3.575
Şener Özbayraklı 7 TL (TL)*TL

sol bek, sağ bek, stoper ortasaha, forvet gibi mevkilere sözleşmesi bitmiş oyuncuları katmak elzem.
Belhanda ile acilen yollar ayrilmali

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

-------------muslera
----yedlin donk marcao saracchi
-----------taylan gedson
-----feghouli belhanda henry
------------mohammed

yedek; Falcao, Arda, Emre k, Babel, Kerem, Oğulcan, (defanslar vs)

bu ney la yalnız..!! rüzgar gibi geçer

lineup.webp

Fener medyası GG 11 diyor. Kornerlere dikkat etmek lazım doğruysa ama genel anlamda bizim için daha iyi

kaç haftadır yok adam 40 dkk yı çıkarabilir mi bilmiyorum.40 dakikadan sonra başka yerden solumaya başlar.ama ön direk meselesine kesinlikle çok dikkat etmemiz lazım.o adam o kafayı vuramamalı .kafasından tutup direğe sürtüp ateş çıkartmalıyız

Ben güveniyorum takıma. Aslında ileri ucumuzu gençlerden oluşturup deli gibi pres yaparak F5'in başını iyice döndürmeliyiz. Hazırlarsa Yedlin ve Gedson'un da kesinlikle oynaması lazım. Tabi ki Muhammed'in de. Ulan çok heyecanlıyım be...

Feguli oynarsa işler çok değişir .yedlin feguli sağda saracci onyekuru solda .
Muslera

Yedlin donk marcao saracci
Taylan
Feguli. Belhanda (mecbur) arda onyekuru
Muhammed

Gedson oynamayacak kim oynayacak zaten. Adam 5 gün icinde 2 sefer ingilterede 2 sefer türkiyede test edilmis. ilk positif testinden sonra 3 kere negatif cikmis ki muhtemelen bugün bir test daha yapilmistir. 4 kere arka arkaya negatif cikan bir insan neden karantinada kalsin ki.

Geri
Üst Alt