Bu şaibeli şikeci yönetecekse isimiz zor. Karga macinda yapti yapacagini ,gollük pozisyonumuzu kesti ,kirmiziyi verdi,macin icine etti. Bravo yönetim cikip konusmayin anca izleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben hücum adamının yerinde olsam topa zıplayacağıma topa çıkan defans adamının kolunun altına doğru zıplarım hafifte yüzümü değdiririm al sana mis gibi penaltıMesela marcaonun yaptırdığı penaltı adam havada zıplama halinde eli açık tamam ama dirseklik durum yok eli aşağı inerken adamın kafasına çarpıyor veyahut bilerek değiyor ama böyle penaltı olmaz TRT spordaki programı izledim benzerleri diye 3 pozisyon koymuş sahtekatlar 3 ünde de oyuncuların ayakları yerde direkt yüze gelen dirsek sonucu faul çalınıyor böyle penaltı çalınırsa her maç 3 penaltı atılır
Transfermarkt'a gore 11 mac 4 galibiyet 2 beraberlik 5 maglubiyetO değilde bu karbonat bize karşı 4 maç yapmış bugüne kadar 2 alanya, 2 malatya ile. 4 ünüde kazanmış diyorlar doğrumu acep
Bu irfan muhabbetine bizimkiler ibf ye hırs yapar sahaya gömer fena asılır dedik ama olmadıTransfermarkt'a gore 11 mac 4 galibiyet 2 beraberlik 5 maglubiyet
FT'ye karsi 10 mac 3 galibiyet 2 beraberlik 5 maglubiyet
Hic fena degil ondan getirmislerdir zaten ezikler
Gerek yok mac disiplininden kopmaya bence her turlu serefsizlik faktorunu devreye sokacaklardir zatenBu irfan muhabbetine bizimkiler ibf ye hırs yapar sahaya gömer fena asılır dedik ama olmadı
İnşallah bu hırsı fenere ve karbonata saklamışızdır. Baltanın sapı gibi