Cüneyt Çakır hıyarı yönetecekse zırt pırt düdük çalar her pozisyona yine seyir zevki 0 olur

Cüneyt Çakır pisliğin tekidir! En objektif yönetim yapıyormuş gibi görünen ancak en sinsi olan hakemidir. Ülke futbol kamuoyunun beklentisi ne ise maçları hep beklenti doğrultusunda sonuçlanacak şekilde yönetir.

Mesela marcaonun yaptırdığı penaltı adam havada zıplama halinde eli açık tamam ama dirseklik durum yok eli aşağı inerken adamın kafasına çarpıyor veyahut bilerek değiyor ama böyle penaltı olmaz TRT spordaki programı izledim benzerleri diye 3 pozisyon koymuş sahtekatlar 3 ünde de oyuncuların ayakları yerde direkt yüze gelen dirsek sonucu faul çalınıyor böyle penaltı çalınırsa her maç 3 penaltı atılır
Valla ben hücum adamının yerinde olsam topa zıplayacağıma topa çıkan defans adamının kolunun altına doğru zıplarım hafifte yüzümü değdiririm al sana mis gibi penaltı 👍

Takimin en onemli ismi feghouli ya o oynarsa kazanma ihtimalimiz var hadi gedsonu gectim artik

Sağ açık da oğulcan oynamalı. Yedlin hızı ile ofans işini görür. Oğulcan defansif olarak fayda sağlıyor. Forvet babel olur. Orta saha taylan belhanda emre kılınç olmalı. Diğer mevkiler aynı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değilde bu karbonat bize karşı 4 maç yapmış bugüne kadar 2 alanya, 2 malatya ile. 4 ünüde kazanmış diyorlar doğrumu acep

O değilde bu karbonat bize karşı 4 maç yapmış bugüne kadar 2 alanya, 2 malatya ile. 4 ünüde kazanmış diyorlar doğrumu acep
Transfermarkt'a gore 11 mac 4 galibiyet 2 beraberlik 5 maglubiyet
FT'ye karsi 10 mac 3 galibiyet 2 beraberlik 5 maglubiyet
Hic fena degil ondan getirmislerdir zaten ezikler

Edit: Iceride oynadigi 5 macin 4'unu kazanmis belki onu diyolardir

Transfermarkt'a gore 11 mac 4 galibiyet 2 beraberlik 5 maglubiyet
FT'ye karsi 10 mac 3 galibiyet 2 beraberlik 5 maglubiyet
Hic fena degil ondan getirmislerdir zaten ezikler
Bu irfan muhabbetine bizimkiler ibf ye hırs yapar sahaya gömer fena asılır dedik ama olmadı

İnşallah bu hırsı fenere ve karbonata saklamışızdır. Baltanın sapı gibi

Ooo Cüneyt cakir yönetiyorsa beraberlik yada ev sahibinin 75 . Dakika da bulduğu golle 1-0 lik galibiyeti kesin gibi diyebiliriz.

1612435992321.webp

Geri
Üst Alt