Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksamdan hazirladim, baltanin sapiiii gibiiiiiiighhhfenerim kapı gibi, aspirin hapı gibi,
Ban yerim gerek yokDevamı Fener demek gt demek herkese vren demek değil miydi rengo

al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısınAksamdan hazirladim, baltanin sapiiii gibiiiiiiighhh
geçen sezon da öyleydiSeyircisiz kadiköy deplasmani.Enteresan olacak.
50000 kuş önünde koyduk şikecilere geçen sezongeçen sezon da öyleydi
Orta hakemdense var hakemi daha önemli. Artik var hakemleri istedikleri sahtekarlığı yapabiliyor. Işine gelen takıma çağırıyor, işine gelmeyene çağırmıyor .
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesela marcaonun yaptırdığı penaltı adam havada zıplama halinde eli açık tamam ama dirseklik durum yok eli aşağı inerken adamın kafasına çarpıyor veyahut bilerek değiyor ama böyle penaltı olmaz TRT spordaki programı izledim benzerleri diye 3 pozisyon koymuş sahtekatlar 3 ünde de oyuncuların ayakları yerde direkt yüze gelen dirsek sonucu faul çalınıyor böyle penaltı çalınırsa her maç 3 penaltı atılırOrta hakemdense var hakemi daha önemli. Artik var hakemleri istedikleri sahtekarlığı yapabiliyor. Işine gelen takıma çağırıyor, işine gelmeyene çağırmıyor .
Var sistemi olmasa idi şu an açık farkla liderdik. Var sadece bizim aleyhimize çalışıyor. Fener maçlarında ve beşiktaş maçlarında var nedense rakipler için devreye girmiyor.Mesela marcaonun yaptırdığı penaltı adam havada zıplama halinde eli açık tamam ama dirseklik durum yok eli aşağı inerken adamın kafasına çarpıyor veyahut bilerek değiyor ama böyle penaltı olmaz TRT spordaki programı izledim benzerleri diye 3 pozisyon koymuş sahtekatlar 3 ünde de oyuncuların ayakları yerde direkt yüze gelen dirsek sonucu faul çalınıyor böyle penaltı çalınırsa her maç 3 penaltı atılır
Tokattan kırmızı yiyen tek oyuncu Falcao bileğe basmadan yiyen de seri dediğinde haklısın bize koşulsuz şartsız pozisyonu izletiyorlar ben halen dembabaya nasıl penaltı vermediler şaşırıyorum marcao hafif itmişti hakemler kaçırmazdı bu pozisyonlarıVar sistemi olmasa idi şu an açık farkla liderdik. Var sadece bizim aleyhimize çalışıyor. Fener maçlarında ve beşiktaş maçlarında var nedense rakipler için devreye girmiyor.
Sonunda bize yine kirmizi basargeçmiş olsun. her dk oyunu durdurarak 0-0a bağlama challenge yapacak yine