Hani o hastaneye taşındığınız günler
Hani o Ceylan gibi kaçtığınız seneler
Hani sarı laciverttt formalı

Orta hakemdense var hakemi daha önemli. Artik var hakemleri istedikleri sahtekarlığı yapabiliyor. Işine gelen takıma çağırıyor, işine gelmeyene çağırmıyor .

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesela marcaonun yaptırdığı penaltı adam havada zıplama halinde eli açık tamam ama dirseklik durum yok eli aşağı inerken adamın kafasına çarpıyor veyahut bilerek değiyor ama böyle penaltı olmaz TRT spordaki programı izledim benzerleri diye 3 pozisyon koymuş sahtekatlar 3 ünde de oyuncuların ayakları yerde direkt yüze gelen dirsek sonucu faul çalınıyor böyle penaltı çalınırsa her maç 3 penaltı atılır

Mesela marcaonun yaptırdığı penaltı adam havada zıplama halinde eli açık tamam ama dirseklik durum yok eli aşağı inerken adamın kafasına çarpıyor veyahut bilerek değiyor ama böyle penaltı olmaz TRT spordaki programı izledim benzerleri diye 3 pozisyon koymuş sahtekatlar 3 ünde de oyuncuların ayakları yerde direkt yüze gelen dirsek sonucu faul çalınıyor böyle penaltı çalınırsa her maç 3 penaltı atılır
Var sistemi olmasa idi şu an açık farkla liderdik. Var sadece bizim aleyhimize çalışıyor. Fener maçlarında ve beşiktaş maçlarında var nedense rakipler için devreye girmiyor.

Kazandıracak 11:

Yedlin Donk Marcao Saracchi

Etobo Taylan Belhanda

Kerem Babel (Mostafa) Onyekuru

Terimin 11i:

Yedlin Donk Marcao Saracchi

Etobo Taylan Arda

Emre Babel Onyekuru

Ortasahada Etoboyu herkes gibi ben de çok beğenmiyorum lakin Başakşehir maçında çıkınca orta alan üstünlüğünü kaybetmiş idik. Taylan çok tek kalmıştı.

Ardaya da ayrı parantez açayım. Gerçekten takım eksik oynuyor Arda yüzünden.

Var sistemi olmasa idi şu an açık farkla liderdik. Var sadece bizim aleyhimize çalışıyor. Fener maçlarında ve beşiktaş maçlarında var nedense rakipler için devreye girmiyor.

Tokattan kırmızı yiyen tek oyuncu Falcao bileğe basmadan yiyen de seri dediğinde haklısın bize koşulsuz şartsız pozisyonu izletiyorlar ben halen dembabaya nasıl penaltı vermediler şaşırıyorum marcao hafif itmişti hakemler kaçırmazdı bu pozisyonları

Umarım Oğulcan iyileşirde oynar.
Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracci
Oğulcan Belhanda Taylan Kılınç Onye
Mostapha
Şu kadroyla ben kazanacağımızı düşünüyorum.En azından yenilmemeliyiz.

Geri
Üst Alt