Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Demekki Kapak sadece Ali Koc ve Karbonata degil bu ayiyada girecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene Selçuk İnan demişti ve kazanmıştıkBu tarz açıklamalar bizim takımdan hiç gelmez
Bunlar niye böyle
Valla hala hakem aciklanmadi , eyyamci birinin atanmasını sağlayacaklar yine.onlar 20 yıl boyunca hakemle mafyayla maç aldılar ama sandılarki butür motivasyonlarla aldılar.hakem adil olunca acıta acıta yendiğimizi dünya alem gördü.hakemin adil olduğu 10 maçın 8 ini biz kazanırız 1 ini belki kaybederiz biri de berabere biter.f5 tff mhk mafya yardımı almadığı her sezon son iki sezon ki halini yaşar.
bizi hakemlerle tff ile şampiyonluktan kopartıyorlar f5 i ise yardım yapmadıkları zaman şampiyonluktan kopuyor.iki klüp arasındaki fark bu.biri engellenince diğeri ittirilmediği zaman
Kaybedeceğini biliyor. Etkilemeye çalışıyorNiye dışarıdan iki takım da adam topluyor.ben anlamadım
Bu ayının suyuna ne kattiniz , lsd filan mı ?

Başkanın açıklamalarını saptırma çabası bence , cevap vermeye yüzleri yok.Kaybedeceğini biliyor. Etkilemeye çalışıyor![]()
Valla hala hakem aciklanmadi , eyyamci birinin atanmasını sağlayacaklar yine.
Üstuste koyup yeneceğiz.
Başkanın açıklamalarını saptırma çabası bence , cevap vermeye yüzleri yok.
Böyle suni gundemler oluşturuyorlar.
Ciddi bir ft bunun söylemlerini daha da ciddiye alırsa sıkıntı büyük.Volkan Demirel: "Geçen seneki derbi bir istisna. 20 senede, belki 50 senede bir olur. Bundan sonra zaten hiç olmayacak. Yine öyle bir seri yakalayacağız. Bu takıma güvenin.”
Bence de feg hazır olsa bu maç çok faydalanırdıkGedson falcao feg
Oynasalarda Koyarız oynamasalarda ama bir seçme hakkın var deseler FEG derim

YokBu sabuncugillerden Yağız efendi Trtspor da mı çalışıyor yoksa Fenerbahçe amigosu mu bilemedim. Bizim böyle devlet kurumunda adamımız varmı.?
Esas bomba beşiktaş amigosu fırat güneyer. Adam trt spor müdürü.Bu sabuncugillerden Yağız efendi Trtspor da mı çalışıyor yoksa Fenerbahçe amigosu mu bilemedim. Bizim böyle devlet kurumunda adamımız varmı.?
Esas bomba beşiktaş amigosu fırat güneyer. Adam trt spor müdürü.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi