Sporx'e göre orta sahada Etebo-Belhanda ikilisi ile maça başlayacakmışız en son Etebo-Belhanda ikilisi ile başladığımız maçta Beşiktaş'a karşı 2-0 yenilmiştik. Ondan sonra üst üste 4 galibiyet aldığımız maçların 3'ünde Akbaba-Belhanda ile çıkmışız en son Başakşehir maçında da Etebo-Arda ile çıktık. Orta sahada ideal ikili Belhanda-Gedson olur ama Gedson olmayacağına göre Etebo doğru karar değil bence Emre Kılıç - Belhanda yapmalıyız Emre kılıç sağ açıkta iyi oynamıyor

Ekli dosyayı görüntüle 112493
Arda oynar Etebo oynamaz ve yedlin hazırsa o da oynar bence

Sakatlar doğruysa Şikeciler;
Altay- Nazım, Serdar A., Atilla,Caner- Osayi, M.H.Y., Ozan, Valencia, Sosa-Thiam çıkarlar...
Topu bize verirler yine bizde kimin oynayacağı daha önemli Fatih hocanın ben özel olarak hazırlanıp gereğini yapacağını düşünüyorum.

Defans hatları gerçekten kötü.
Topu bize verecekler fakat bence top bizdeyken istatistik kasıp bol pas yapalım. Fener kendi sahasında bunu kaldıramayacaktır. Baskı ve fauller ile durdurmaya çalışırlar.
Fener topu rakibe verip kontradan goller buluyor. Varsın top bizdeyken top çevirelim :)

gustavonun açığını bizim belhanda fazlasıyla doldurur:(
bu maçta marcao ve saracchi sakarlık yapmamalı ya gol yedirirler yada takımı eksik bırakabilirler :rolleyes:
kozumuz serdar aziz ve tisserand olur bizim için.:emrah:

sezon başından beri fenerin atletik ve koşan savaşan arzulu oyun konusunda bizden daha iyi olduğu ortadaydı biz ise pas oyununda ve pozisyonları gole çevirme konusunda onlardan daha iyiydik.
bakalım son transferler iki takımı nasıl etkileyecek göreceğiz.
beraberlik iki hocayı iki başkanı ve hakemi üzmez.

Son düzenleme:
ANK bu aralar tutturuyo mu dogru cikar mi 11. ona gore heycanlancam da

Onun dışında teknik, taktik anlamda ezeriz. Bir şekilde gol(ler) buluruz. Kanat beklerimizin çok dikkatli olması gerekiyor. Özellikle saracchi, samuel osayi gibi hızlı bir kanat oyuncusuna karşı tam konsantre oynaması çok önemli.

Saracchi göz actirmaz o lavuğa.

Gustavo'ya su an testlerde cikmayan son teknoloji doping basiyolar muhtemelen ve Samandira'nin kacak katinda gizlice calistiriyolar derbiye 10 yas genclesmis halde cikar

Benim tek cekindigim bunların inanılmaz balı ve hakemler yoksa oyun olarak bizi yenemezler ama kica başa çarpan toplar sayesinde birsuru puan aldilar

MM'nin oynaması önemli, fener önde basmaya çalışırsa savunmadan uzun oynayıp Mohamed'le o topları indirebilir, faul vs alıp rahatlayabiliriz. Linnes her ne kadar fener maçlarında iyi oynasa da son maçlarda bitik vaziyette. İrfan için takasta önerme muhabbetinden ötürü iyice gerilemiş olabilir. Yedlin hazırsa oynayacaktır.

Bence gustavo oynar pelkas olmasa dahi. Oynamazsa 4-4-1-1 gibi çıkıp ön tarafı samatta-valencia yapabilirler. Bu durumda yine savunmadan çıkarken uzun oynama işini yapabiliyor olmamız lazım çünkü Taylan Seri gibi soğukkanlılıkla çıkaramayacaktır topu o bölgeden.

Emre Kılınç oynamalı bence ortada Soso düzelmediyse. Etobo-Arda opsiyonlarından daha iyi olur. Sağ kanat için de hazırsa Oğulcan'ı oynatırım ben olsam.

Geri
Üst Alt