Kaybedersek averajda onlara geçtiği için 7 oluyor. Yani 3 maçlık fark. Herkes tutturmuş bişi olmaz da olmaz. Yahu sanki 17 17 de yapcaz. İyi misiniz siz?

17 de 13 yaptığımızı düşünelim. Fenerin en fazla 17 de 10 yapması lazım ki önlerine geçelim. Bjk yi saymıyorum bak.

Neredeyse oynayacağı maçların yarısında fb puan kaybetmeli anlamına geliyor bu farkındaysanız

Yenilirsek de bişi olmaz diyen polyannaları ligin boyu kısalınca görücem ben bakalım

Gedson yeni hastaliktan cikmis kapali kutu. Gedsondan Onyekuru efekti beklemek hata olur.
Babel derbilerde deneyimli bir oyuncu. Mustafa yedeklerden ikinci yari oyuna girmeli. Yedlin direkt 11 baslayabilir.

Benim ilk 11 :

MUSLERA

YEDLIN - DONK - MARCAO - SARACCHI

TAYLAN

KEREM/EMRE K. - BELHANDA - ARDA - ONYEKURU

BABEL

Kesinlikle kazanmamız gereken maç. En kötü beraberlik en kötüsü o da. Bunun için arda, oğulcan, emre akbaba gibi leşlerin kesinlikle oynamamasi gerekiyor. Dinamik yetenekli gençlerle fenerin yıllardır denediği ve sonuca ulaştığı ölü taklidi ile kontra bir gol ile fişlerini çekmeliyiz. Yemin ederim 2 sene kendilerine gelemezler.

Gedson ün 18 gün karantinası yokmu oyle diyorlardı
Mustafa Cengizi dinlemiyormusunuz. Adan 13 gündür karantinada zaten ülkesinde. Sonrasında 3 testte negatif çıkmış. Hocanın görev vermesi halinde maçta oynayacak hala neden soruluyor bu olay forumda anlamış değilim

asporda açıklama yapıldı gedson zaten ingilterede hasta olduğu için karantina süresini doldurmuş olup 4 günlük izolasyon süresinide doldurmuş dünde test yapılmış sonuç negatif bugünde yapılacak negatif çıkarsa bugün antremana katılabilirmiş bilgiyi tff den almışlar fatih hoca isterse yarın oynayabilirmiş

asporda açıklama yapıldı gedson zaten ingilterede hasta olduğu için karantina süresini doldurmuş olup 4 günlük izolasyon süresinide doldurmuş dünde test yapılmış sonuç negatif bugünde yapılacak negatif çıkarsa bugün antremana katılabilirmiş bilgiyi tff den almışlar fatih hoca isterse yarın oynayabilirmiş
kolpa tufanı

20210205_144008.webp

Geri
Üst Alt