Neden başarılı olamadıklarını anlatan bir konuşma olmuş. Sorarlar volkan derbilerde sana neler koydular hiç fark etmedin mi diye. Kac tane kupa sapı girdi. Hiç mi farketmedin. Taraftarın otobüsün önünü kesip sana soverken, gittiğin stadlarda insana edilmeyecek lafları küfürleri yerken girenleri çok çabuk unutmuşsun.
aynen öyle

Yedlin, Gedson falan kapali kutu. Daha 1 maclarini gormedik. Bazilarimiz 'en önemli sayilabilecek maçımıza' ilk 11'e yazmış. Bilemedim.

Korona belasınin belki tek artı yanı maç esnasinda arttirilan değişiklik imkanı. Ama konu Fatih hocam olunca bunu kullanacagindan pek emin değilim
3 aydir Fatih hoca her firsatta transfere vurgu yaparken öyle veya böyle 5 oyuncu getirildi. Eger bu derbide sadece Onyekuru'yu ilk 11 oynatirsa sikayet etme hakki yok. Aylarca transfer isteyip tek oyuncuya forma veremezsin. Yedlin ve Mostafa'yi oynatmasi lazim. Hadi Halil'i yedek kabul edelim, Gedson'u da karantinadan saysak kalan 3'ü kesinlikle 11 baslamali.

Bu nasil bir serefsizlik la
Bu site bile ali koc icin calisiyor
Turucun degerini 2milyondan 6 milyon yapmislar
Sorsan ne basardi kimse bir sey diyemez

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bu nasil bir serefsizlik la
Bu site bile ali koc icin calisiyor
Turucun degerini 2milyondan 6 milyon yapmislar
Sorsan ne basardi kimse bir sey diyemez

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Trabzon ve Fenerliler baskın şekilde belirliyor fiyatları.

Yazın Uğurcan ve Muriçin fiyatları 20m'di.

Twitterda belirleyen elemanla tartıştım , ıslak imzalı 20 milyonluk teklif var diyordu.

Haberi gösteriyorum başkanınız yalanladı diyorum, ama var diyor.

Bizim millete böyle şeyleri bırakmamalılar, bokunu çıkarıyoruz.

:asd: :asd: :asd:

EtddR6xWQAItGeA

Geri
Üst Alt