Belhanda, Arda, Kılınç, bunların hepsi aynı anda oynarsa yetersiz kalırız. Bunu daha önceki maçlarda gördük, neden hala ısrarla bunu isteyenler var anlamak mümkün değil. Son iki maçı izlemediniz mi?
Taylan - Belhanda - Arda orta sahası harakiri olur. Üstelik Arda devamlı sola kayarak Onyekuru'yu da bozdu geçen maç. Arda çıkınca Onyek rahatladı.

Taylan - Etobo - Belhanda iyidir bu maç için.

Bu macta ogulcan oynayabilir sagda keremede hayir demem ana 2 side oynamayacak kerem kesinde ogulcan belki oynatabilir

Keremin ne kadar kıymetli bir parça olduğunu göstermesi açısından ibretlik bir anket olacağını düşünüyorum.

İki ayağını da çok iyi kullanan defansa katkısı belli bir seviyenin üstünde olan. Tekniği çok iyi pasör fuleli bir genç.

Muslera

Yedlin Marcao Donk Saracchi

Taylan-Belhanda-emre kılınç

Babel onyekuru

Mohammed

Başakşehir maçının 2.yarısınıda Terim babel'i sağa atıp bunu denedi....Bence bu maç için provaydı bir nevi..

Feghouli yok,oğulcan yok sağ kanatta...Ayrıca emre kılınç da çok etkisiz orada..Kerem'i de 11 çıkarması mümkün değil..Hem hava toplarında etkisiyle,hem de oyun aklıyla babeli orada kullanması çok mantıksız değil şu durumda..

Arda'nın temposu çok düştü büyük ihtimalle son yarım saat kullanacaktır.

Etebo oynarsa kaleye gidemeyiz..Beşiktaş ve başak maçlarında oynadı,üretkenliğimiz sıfırlandı.Ayrıca karta da çok yatkın..Bence büyük ihitmalle oynamayacak...

Gecen sezon ki macta hoca takimi cok iyi hazirlamisti ve büyük bir üstünlük kurduk

Ben yine konsantre olmus bir Fatih hoca bekliyorum

Forum'da neden sürekli Kerem'in defansif zaafiyeti konuşuluyor anlamadım karşısında Caner olacak önce Caner Kerem'i bir yakalamayı becersin de sonra Kerem'in defansif zaafiyetinden bahsedelim

Sağ kanatta ya Oğulcan oynasın ya Kerem oynasın Emre Kılınç 'ın yeri sol içtir bu takımda

Hayalim Onyekuru Mostafa Kerem ama hocam Keremi bir türlü 11e koymuyor.

Re re re

ra ra ra

G.Saray G.Saray

Cim bom bom

Forum'da neden sürekli Kerem'in defansif zaafiyeti konuşuluyor anlamadım karşısında Caner olacak önce Caner Kerem'i bir yakalamayı becersin de sonra Kerem'in defansif zaafiyetinden bahsedelim

Sağ kanatta ya Oğulcan oynasın ya Kerem oynasın Emre Kılınç 'ın yeri sol içtir bu takımda
Babel de ihtimal dahilinde

Geri
Üst Alt