Ben hoca olsaydım şu 11 ile çıkardım

Musli,yedlin ,luyi,marcao,sarachi,taylan (8 no) ,donk ,sağda kerem solda kuru ,babel ve mustafa çift forvet.
Babel ve kuru ofsayta düşürmezlerse kendilerini,mustafa çok top indirir onlara.ve bu 11 le sağlı sollu gider geliriz.taylanda donkta fena sayılmaz top dağıtımları konusunda.hem iyi bi top kapan orta sahaya sahip oluruz hemde ikiside terse direkt oynayabilecek kadar temiz ayaklılar.
Keremin ve kurunun defans yönleri pek iyi olmasada hızlarından dolayı rakibi bozabiliyorlar.rakibe basmaları bile çok faydalı olacaktır.ve hızlı oyuncular çok faul aldırır.mustafa donk kuru için her duran top faydamıza olacaktır Allahın izniyle.bu kadar hızlı oyuncuya önlem almak için orta sahalarıda bekleride rahatça oyun oynayamayacaktır çünkü hata yapmaları pahalıya patlayacağnı düşünmeleri onları çok gerecektir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takımımıza ve tabii ki hocamıza güveniyoruz.

yarın şanlı tarihimize bir yeni zafer daha ekleyip burada makara yapacağız inşallah...

RERERE RARARA :sarıkalp::kırmızıkalp:

Arda hayatı boyunca tüm FB maçlarında ezildi, duygusal adam hemen pısıyor umarım oynamaz. Son 15 dk girse çok daha etkili olabilir.
Aynen dediğin gibi fazla duygusal. Semihe yumruk atmıştı yaw milli takımdan da arkadaşıydı o zaman. Madrid-Barça falan gördü yaşda aldı epey belki biraz düzelmiştir.

images (22).webp

images (21).webp

:asd:

Yağız Sabuncuoğlu: Gustavo akşam idmanında yer almadı
(2 hafta sahalardan uzak olacağı söyleniyor)

Geri
Üst Alt