Ulan bi alırsak maçı var ya, şenlik havasına girer camia be, şu kampanya falanda yüklenir taraftar biraz daha.

Allahım sen yüzümü güldür yarın akşam 💛❤️

Muslera
Linnes donk marcao sarrachi
Belhanda teylan etebo{ömer) onyekuru
mohamed
Falcao
Riskli ve süpriz 11
4--4-1-1

ne gustavoymus yav sanki bana maradona. oynarsa ekime kadar oynamazsa skime kadar.

Ya abi ne gustavosu ya. Kendinize gelin beyler siz Galatasaraylisiniz... Biz ne pislikler içinde karanlıklarda kupalar kaldırmış. Avrupa'nın devlerine kafa tutmuş bir camiayiz. Kendinizi gülünç duruma sokmayın. Başlarım gustavoya. Gustavoda gelsin pelkasta gelsin. Yensekte yenilsekte biz Galatasarayliyiz. Bizim kitabımızda kimseye boyun eğmek yok. Az rahat olun. Takim iyi ve başında bu takımla 600 küsür maça çıkmış bir efsane var. Yeneriz yeniliriz ama mayislar bizimdir. Allah kimin kalbinde ne fesatlar var iyi bilir. Adaletini de ona göre dağıtır. Bizim taraftarımız böyle değildi. Artık saçma bir hal aldı şu Gustavo olayı. Topuyla tüfeğiyle hakemiyle gelsinler lan korkan adidır. Cikcaz aslan gibi oyniycaz. Olur olmaz gorcez. Bu kadar basit...
Fatih hocamıza söyleyelim seni kadroya alsın. Maç önü konuşmasını sen yaparsın. Ben bile gaz geldim. :asd:

Ya abi ne gustavosu ya. Kendinize gelin beyler siz Galatasaraylisiniz... Biz ne pislikler içinde karanlıklarda kupalar kaldırmış. Avrupa'nın devlerine kafa tutmuş bir camiayiz. Kendinizi gülünç duruma sokmayın. Başlarım gustavoya. Gustavoda gelsin pelkasta gelsin. Yensekte yenilsekte biz Galatasarayliyiz. Bizim kitabımızda kimseye boyun eğmek yok. Az rahat olun. Takim iyi ve başında bu takımla 600 küsür maça çıkmış bir efsane var. Yeneriz yeniliriz ama mayislar bizimdir. Allah kimin kalbinde ne fesatlar var iyi bilir. Adaletini de ona göre dağıtır. Bizim taraftarımız böyle değildi. Artık saçma bir hal aldı şu Gustavo olayı. Topuyla tüfeğiyle hakemiyle gelsinler lan korkan adidır. Cikcaz aslan gibi oyniycaz. Olur olmaz gorcez. Bu kadar basit...
images (3).webp

Yagiz nerde demis gustavo yok diye goremedim?
Demirören haber ajansı (aynı zamanda iddia sahibi) dünden olmayacak haberini girdi, NTVSpor da olmayacak diye girdi bu gün.Zaten forumda renktaş doktor arkadaşlar da olmayacağını söyledi.Önceden haftada bir oynandığı için bir hafta sonrasında yetişme ihtimali olan oyuncular hep oldu, arkadaşlar da o duruma istinaden oynar felan demişti ancak bu sefer 3 gün önce maç oynandığı için bırak oynamayı daha yara olan bölgenin MR'sini bile çekemiyorlar.

Biraz rahat olun arkadaslar. Elinde mesut özil gibi oyuncuları olmasına rağmen 35 yaşında bir adama bel baglamis bir takımdan bahs ediyorsunuz. Daha 20 maç var. Bu köprünün altından ne sular gecicek. Şimdiye kadar hakemlerle şansla balla geldiler buraya kadar sonrası süper mi olcak karanlık mi görcez. Kabul ediyorum kazanmamız olayı çok değiştirir. Kaybetmek sorun olabilir biraz hakem fenerasyon desteği vs. var bu yüzden insanlar rahat değil anlıyorum ama sabr edip Hakkın adaletini görmemiz lazım. Neyse iyi geceler herkese.

Sağ açıkta Halil ilk 11 çıksa keşke.
Bir derbi macina, oynadigi kisa sureler icinde elle tutulur pozitif tek hareketi olmayan genc bir transferle cikmak dogrumu renkdas. Tamam bizde degenmiyoruz ilk 11'deki bazi futbol fakirlerini, ama illa bir genc oynayacaksa Kerem olmali bu adam.

yedlinin önünde ogulcan olmalı bence iki templu adam olmalıki o sarı dişlek götünden soluk alsın

Fatih hocamıza söyleyelim seni kadroya alsın. Maç önü konuşmasını sen yaparsın. Ben bile gaz geldim. :asd:
Amatör futbolculuk yapmıştım. Bazı sorunlar yaşamasam en büyük hayalim Galatasaray da oynamakti. Çokta yetenekliydim. Bir süperlig takımına transfer olcakken yaşadığım bazı sacmaliklardan dolayı herşey bitti. Keşke Fatih hoca su yaşımda beni cagirsaydi herhangi bir görev için seve seve giderdim (y) :)

ligimiz nekadar kalitesiz ve rezilde olsa sert bir lig yanı özil 11 aydır mac yapmıyor bu sene katkı versede 90 dk kaldıramaz.

Amatör futbolculuk yapmıştım. Bazı sorunlar yaşamasam en büyük hayalim Galatasaray da oynamakti. Çokta yetenekliydim. Bir süperlig takımına transfer olcakken yaşadığım bazı sacmaliklardan dolayı herşey bitti. Keşke Fatih hoca su yaşımda beni cagirsaydi herhangi bir görev için seve seve giderdim (y) :)

Milletvekili mi oldun ustat transfer olmadan. Oyle anladim

Onyekuru tarafini tutacaklari 8cin sag tarafi islemeliyiZ. Yedlin bu isi gorecektir ogulcanla beraber

Milletvekili mi oldun ustat transfer olmadan. Oyle anladim
Hahaha ya sen bütün ciddiyetimi aliyosun bak renktas :LOL: Gsc partisini kurcam işte. Senide beklerim yanımda olmanı.
Ya valla 2 gündür Gustavo da Gustavo. Afedersiniz de sokacam gustavosuna şimdi. Oynamazsa ahtim kalır ya. Gelsinler sırayla gelsinler amk gazetesi

Geri
Üst Alt