Nkfvas yaz bakıyım
Kripto fbli tespit ettim seni
Küfürde edemeyelim diye milletvekili ismi almışsın zaten

Yanlis alarm.
Bu arada kuş tespitinde nkfvas dedirtmek yerine "izledigin ilk gs maci" sorusu sorulmali.
Bu yontemle 2 kuş tespit ettim son 1 haftada ama banlanmadilar ne yazik ki

faa.webp

3-2 gibi bi skor geciyo fener lehine icimden,3-1 de mümkün

1-0 da yenilebiliriz,2-1 de yenilebiliriz

3-0 da yenilebiliriz,4-0 da yenilebiliriz

yagız efendi güzel yere kapak atmış hem trtden bizlerin parasını alıyor hem yalı bebesının kemikçisi oldugu icin para alıyor

elbet bu devran dönecek yagız efendı padişahınız gidince acurunuzla beraber ne halt edeceksınız bakalım

muhabirler ayak tenisi

gs:kadir çetinçalı-rodop
fb:yağız-ahmet ercanlar
bjk:fırat fünayer-bülent uslu
ts:barış yurduseven-yunus emre sel

Bravo sergen

taşın altına elini koymuşsun
fenerden adini hatırlayamadığım 3 isim var,yaninda dakikasi da olabilir,samuel var bi de.ruyamda oyle gordum.Galatasaray ismi olmasa da ruyada gördüğüm yazida,bunu yazmam sart.beni rahatsiz edecegine forum rahatsiz olsun

Yanlis alarm.
Bu arada kuş tespitinde nkfvas dedirtmek yerine "izledigin ilk gs maci" sorusu sorulmali.
Bu yontemle 2 kuş tespit ettim son 1 haftada ama banlanmadilar ne yazik ki
Biliyorum heis özgür kardeşimizinde gs uğruna rakip taraftarlarla göğüs göğüse çarpıştığını en iyi biz biliriz 2 makara yapıyım dedim

Senin soruna ne cevap verdilerde emin oldun yav kuş olduklarına maç sallayamadılarmı

Biliyorum heis özgür kardeşimizinde gs uğruna rakip taraftarlarla göğüs göğüse çarpıştığını en iyi biz biliriz 2 makara yapıyım dedim

Senin soruna ne cevap verdilerde emin oldun yav kuş olduklarına maç sallayamadılarmı

Mac sallayamadilar. Izledigi ilk maci kimse unutmaz normalde 🤔

Geri
Üst Alt