Gustavonun oynayacağı belli, bizim Gedson'un oynamaması beni derin endişelendiriyor.

gustavo bugün ölse ve morga kaldirilsa, yarin yine cikip 90dk oynar
fbnin ezik oyunlarina gelmeyin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Mac sallayamadilar. Izledigi ilk maci kimse unutmaz normalde 🤔

Ben tam hatırlamıyorum ne yazık ki. TVde çıkıyordu ama öyle dikkatli izlemiyordum. Ama 2000de Uefa kupa maçını Fransada bir Türk derneğinde izlemiştim. Masalar sandalyeler kırıldı. 3-0 yenildiğimiz 2001deki Real madrid maçını da Barnebaoda izlemiştim. Babamla amcam TRT1e röpörtaj vermişti taraftar olarak, şerefsiz kameraman beni çekmemiş. Çok güzel anım olacaktı çocukluktan. 7. kattan izledik, oyuncuların saçından kel olup olmamasından futbolcuların kim olduğunu anlayabiliyorduk. Ama hiç kendi sahamızda maç izleyemedim. Hiç fırsatım olmadı, içimde bir yaradır. Hatta o günden bugüne başka tribünde Galatasaray maçı izleyemedim. Buda böyle bir anımdır.

Oturdum,sanki hoca transfer listesini açıklayacakmış gibi elime kağıt kalem aldım kadro yapıyorum biraz sonra tehlikeli bölgede suatın adamı belli modunada geçerim

levent şahin bizim kadar uğraşmıyodur kalk hocaaa

Gustavo oynasın onyekuru onun adeleyi attırır :asd: Ben bahane vermek istemiyorum, adam akıllı yenilsinler

3 stoperli sistemde donk ve marcao afallar, luyindama'ya zaten güven olmaz. adam saatli bomba.

Mesuttan şöyle bir röpörtaj bekliyorum maç sonu :asd:

bjk gustavo varken 10 kisiyle sapladi bunlara

derbiden çok gastavo konuşuluyor. fb biz zayıfız imajı mı vermeye çalışıyor bizi rehavete sokma adına!! Birde bunun yerine oynayan formayı kapmak için daha konsantre ve motive olur. Son kertede katılıyorum n'olursa olsun saplamalıyız!!

Ne gustavoymus arkadas sanki messi

Oynasa ne yazar ya,sacma sapan cocukca isler yapiyorlar
gercekten cocukca akıllarında bakın gustavo oynamayacak deyip bizim daha gevsek bir kadro veya anlayısla cıkacagımızı düsünüyorlar

ki her halukarda idmana katılmamıs sakat adamı igneyle oynatırsan sonucunada katlanırsın

igneyle oynamak nedir? ne iğnesi bu? ağrıkesici mi?

Geri
Üst Alt