- 23 Temmuz 2011
- 75.695
- 51.185
- 4.843
Taylan bugün Seri performansı verir miDengeli bir 11 samp olmaliydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan bugün Seri performansı verir miDengeli bir 11 samp olmaliydi
var hakemi ali palabıyık sahadada cüneyt çakır öyle bir ikiliki serdar aziz penaltı yapsa onu bile aleyhimize vermek isterler.Maldivlerin çocuğu bize bir penaltı kıyağı yapsada akşam keyfimize baksak
vardada ali palabıyık var amatör kötülük profesyonelkiten kompetanlığa geçmiş.Cüneyt denilen Galatasaray düşmanı yine ince ince doğrayacaktır.
4. Hakdemide Mete Kalkavan yapın olmusken tam olsun. Bugün isimiz cok zor eze eze yenmemiz lazim.
benim tüm f5 maçlarında odaklandığım tek şey hakem yönetimi.hiç bir maçta f5 ten korkmadım asla korkmamda.f5 orta düzey bi anadolu klübüdür benim gözümde ve hep böyledir.yorumlarımda belli oluyordur hep hakemlerin pislik etmesinden dolayı sıkıntı yaşayacağımızı ya da oyuncularımızdan yerli olanların mafya tarafından tehdit edilmesi durumlarından dolayı kötü oyun oynamaları sorun teşkil ediyor.
tümer metin kargalardayken f5 le şampiyonluk yarışı yaptıklarını ve bi sergenle tümere bi petrol ofisine gidip sahibiyle görüşmeleri gerektiği onlarında gidip tümer sen kırmızı göreceksin sergen sende gol atmayacaksın yoksa hayatınız söner tehdidi aldıklarını ve tümer yedek klübesinde kırmızı gördüğünü sergeninde berbat oynadığı için ikinci yarı oyundan alındığını şampiyonluğun f5 e bu şekilde kaybedildiğini söylemişti.
daha yakın bi zamanda ise sinan engin f5 şampiyon olsun gs olmasın diye karga -f5 maçı öncesi karganın maç kadrosunu azize ilettiğini itiraf etmişti.böyle bi ülkede yaşadığımıza göre allah bilir kaç gs li yerli oyuncu tehdit edilip hakemlede anlaşıp 20 yıllık seri yaptılar.
mesela hasan şaşın karnıma ağrı giriyordu sözlerinin altında tehdit aldığını düşünüyorum
Imkansiz benceTaylan bugün Seri performansı verir mi