basın yalan yazıyor

Bilmiyorum. ben fbye verdim kuponda

a04J4OD.jpg

945884E2-377C-457C-BEAF-6AE767061A2A.jpeg

ahanda buyrun. Abi bu hakem + var ile ne bekleniliyor

o kadar bariz belli ki top yekün fb galibiyeti dışında bir ihtimal bırakmamak için çalışmış alinin keltoş nihat abisi.

Muazzam bir oyuna geliyoruz. Bu maçta puan alma şansımız 0 !!

Cüneyt + ali Palabıyık nedir ya ?

nolcak ceza sahasında bizim %100 penaltıyı vermez, en ufak dokunmaya aleyhimize penaltı, kırmızı kart hazır!!

sonra medyadaki şaklabanlar aaa bak burada elinin ucundaki tırnak hafifçe temas etmiş hakem haklı demeye hazırlar zaten!!!

abv.

bu kadar aleni olmaz ya.

ya biz bakmak lazım cüneyt+ali palabıyık şerefsiz duo sundan 1 puan alabilmişmiyiz herhangi bir maçta tarihimizde ?

Parçalıyla neden çıkmıyoruz?

Turuncuyu göründe Lincoln’ün frikikten golünün sayılmadığı 4-1’lik maçı anımsadım.

Allah korusun.

IMG_2275.webp

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

+Ali Hocam bir bak istersen
-Ben temiz gordum, gol temiz
+Istersen bak hocam ayaga basma var
-Temiz, temiz, gol temiz

Iste bu alcak yine derbide sahne alacak. Bu macta da gorevini ifa edecektir. Ama gs yonetimi gorevini yapabilecek mi göreceğiz.

Organize çocukları ayı ile selcuk sahin neden ortamı geriyor ne karaktersiz haysiyetsiz adam bunlar.bizimkiler efendi gibi maçı bekliyor bu pustoglu pustlar hala laf söylüyor gavatin bebeleri

o mallar 20 sene boyunca bu şekilde kazandıklarına inandıkları için.iki sezondur hakem ellerinden tutmuyordu perişan oldular.geçen sezon karıköyde adil yönetimde yenildiler bi önceki sezon hakem gene ellerinden tuttu engelledi yenilmelerini.adil yönetilen 10 maçın 8 i ALLAHın izniyle bizimdir 1 i belki mağlubiyet biride beraberliktir.o mağlubiyet bile o gün ki sakat oyuncular ya da formsuz oyuncularımızın çokluğundan kaynaklanır anca.

ki!
ko!
ki ko!
kombinas kombinas kombinas ko
lay lay lalay da fisko
hu! atenga!
gulu gulu zemzem
feneri de diksem
AAK fenerbahçe
AAK fenerbahçe

Renktaş direkt son 3 satırdan başlayabiliyor muyuz? Fenere küfüre ulaşmak için zaman kaybetmek istemiyorum.

cuneyt cakirin bizim lehimize verdigi birsey varmi. fener macinda belhanda kendini yere atti diye atti bu sene kasimpasa macinda diagneyi sacma sapan atti. vara gitti iptal etti. besiktas macinda gorduk.

bu herif bizim icin hep tetikte. Onun icin bizde tetikte olmaliyiz. bu hakem mafyasi lideri herseyi yapar. yardimcisida palabiyik.

Geri
Üst Alt