- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Firat + O hangi igneydi isimini unuttum yan hakem yapin tam olsunoh oh oh zemin tam hazirlanmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Firat + O hangi igneydi isimini unuttum yan hakem yapin tam olsunoh oh oh zemin tam hazirlanmis
50 lik rakı benden kalan 35 liği senden o zaman oq?Rakı dururken bira mı lan dürzü? üstünü ben veririm rakı al
Firat + O hangi igneydi isimini unuttum yan hakem yapin tam olsun
Nabıyon hayırsızoh oh oh zemin tam hazirlanmis
Dun geceden beri dua ediyorum bu 11 icin![]()
Oğulcan için de dua etmezsin be kankDun geceden beri dua ediyorum bu 11 icin![]()
Cadiz yarınAkşam yine ne tesadüfse Cadiz maçı da varmış. Ailecek 4 kuşak Cadizliyiz. Haliyle gol attiklarinda bende bir heyecan oluyor. Umarım aksam derbi esnasinda Cadiz gol atmaz. Yoksa olan bize oluyor..
@Emrah Duvar @Hidayet Sarıdağ @Can karabacak (RIP)
sen 50 lik koyarken aşağı mı kalacağım birleştirir litre alırız anneem50 lik rakı benden kalan 35 liği senden o zaman oq?
Hazır mıyız?suyu koydum aksami bekliyorum
Kilolarını vermesi lazım benceCiddi ciddi Luyindamayi sildik mi simdi? Ne oldu buna ya?
Renktaş, hakem atamaları ve fenerasyonu düşündükçe içimdeki son umut kırıntısı bile yok oluyor.Üstaaaaad nabıyoruz akşam?
Yenersek eleştirilerini 1 ay bitirirsin umarım
Yok normalde orta hakem herif. Isimini unuttum yaAlex Tascioglu
Hazır mıyız?