Gustavo olsa da farketmez tek başına bir yere kadar yeter.Defanslarında szalai iyi sadece o da tek başına başa çıkamaz zaten.Nwakaeme-Nazım eşleşmesini düşününce de zaten gülme tutuyo beni , allah bereket versin.Ekuban da caneri yarar durur.Djaniny de kucağında gezdirir serdarı.Avcı cidden iyi odaklanıp mala bağlamazsa trabzon fena deler valla feneri öyle böyle olmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
serdar ve szalai birbirine cok yakin oynuyor. gustavo ile 2 mac oynayinca hep önde gustavo varmis gibi oynamaya calistilar. o serdar aziz kansizi bu ligin iddia ediyorum en kötü stoperidir. Allah korusun bizde oynamaya devam etse o dümbük her 3 macta bir kirmizi kartla atilirdi. tisserand ve lemos bile puyol gibi kaliyor serdar'in yaninda. o ahlaksiz adami bu ligde ben olsam hic bir takimda oynatmazdim

Maçtan önce geride bekleyecekler hızlı çıkmaya çalışacaklar demiştik

Tam da öyle oldu
erol bariz şekilde korkak çıktı maça

“3 puan öndeyim, berabere kalsam liderliği korusam kimse eleştirmez” diye düşündü

Defansta sağlam durayım, hızlı adamlarına fırsat vermeyeyim, bekler stoperler sabit kalsın, hızlı çıkışlardan birinde de gol bulsam yeme de yanında yat olur diye düşünmüş

Ama bunun derbi olduğunu ve gol yerse ne yapacağını hiç düşünmemiş

Tipik anadolu takımı hocası

Allah vere de hemen kovmasalar bari

Maç önü Terim ile tokalaştığı anı bulun izleyin abi korkudan altına işeyecek adam orada bir OH çektim tüm takım it gibi korkuyor bunlar son 2 maça 7 puan önde girse yine şampiyon olamaz. :)

saha ortasında emrenın tekmelendigini görmek nasip olmadı caneri biri saha ortasında dövüldügünü görmek nasip olur ins

söylemeden gecmiyeyim özil bunlara cok büyük girecek adam fiziken bitik durumda sahada sadece yürüyor

ayrıyeten özil form tutsa bile duran top harici bu takımda iş yapamaz cunku paslasabilecegi iq yuksek oyuncu yok

Geri
Üst Alt