- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam basakta yedek oyuns girdi hic hir halta yaramadi hatay daha etkili oldu allah korumus 4.5 milyon verdiler bu adama biz mustafayi aldik o parayaYusuf ndayishimiyeyi de alabilseydik bombastik olurdu
kerem yeterli süre ve istediği pasları alamıyor henüz ama o eşiği bi atlarsa fena fırlama yapacak gibi. aklı fikri rakip kalede, çok dikine bi oyun tarzı var.
7 saniyede attığımız rivayet ediliyor. Özetlere falan bakamadım.Golu cok guzel atmisiz tam kontra yiyecekken Taylan hamle yapiyor Belhanda sakliyor ve Kilinc'a veriyor o da Mohamed'e de sonra da BAM. Orta sahadaki 3luden katki gelmesi guzel
Taylan kismindan baslarsak yaklasik olarak evet7 saniyede attığımız rivayet ediliyor. Özetlere falan bakamadım.
Hoca bir şeyler deniyor admirimTaylan kismindan baslarsak yaklasik olarak evet
Bu pozisyon spontane gelisti. Calisilmis bir sey degildi.Hoca bir şeyler deniyor admirim
Ama ilk yarıdaki hızlı paslaşmamızı çok beğendim. Gittikçe üstüne koyuyoruz. Karşımızda anadolu takımı vardı,bizimkiler pas yapıp yorulan ender takımlardan.Bu pozisyon spontane gelisti. Calisilmis bir sey degildi.
Alıntı olmuyorYakalandık
Kavga etmış ThiamlaBu değişikliği olur da gol atarsa dalga geçeriz diye yaptırmıştır Emre B. Erol'a
Yoksa gerçekten gol atmak isteyen adam son haftalarda en fazla gol atan adamı olan Thiam'ı alırdı oyuna.
Hemde 2 sene arka akraya koyduk kardes. Bu seneki benim icin daha onemliydi. 2 sene arka arkaya hic olmaz diyordum.