Adam sevmiyor olabilir.Salt oyuncunun sosyal medya tercihi üzerinden yüklenmek anlamsız.Ha devamlı bir şeyler paylaşıp da takım hakkında hiç paylaşmıyorsa o ayrı ona hak veririm ama adam belki sevmiyordur sosyal medyada paylaşım yapmayı vs.
Adam daha teknik direktörü ile bile tanışmadi. Normal bence. Bu adamda bizi çok sevecek bence.

bize bi şıno şart.bize dünya ve gs var olduğu sürece herzaman ilk 11 de bi şıno gibi 10 no şart.bi şıno olsaydı dün inanın bana pert olmuşlardı.seri 10 no değilken bile çok rahat pozisyona soktu geçen yıl.düşününki uzaktan şut , orta ve ara pas ustası bi 10 no neler yapmazdı

O değil de maçın başından sonuna kadar aralıksız dua ediyordum :asd:
Ekran görüntüsü 2021-02-07 122530.webp
Ekran görüntüsü 2021-02-07 122546.webp
Ekran görüntüsü 2021-02-07 122609.webp

Dün Macı fenerlıler arasında izledim tek Galatasaray'lı bendim mactan önce de Söyledim cok rahat Mac izleyecegim diye inanmadılar. Dün kafayı yediler ben uzandım çerezimi yedim. Hala konusuyorlar bu fener sampıyon olur hakem golümüzü yedi penaltımızı vermedı eksiklerimiz vardı Galatasaray kazma oyunculardan kurulu bir şey oynamıyor. Cok yenilir. Bu mac sampiyonlugun habercisidir Ali koc haklı v.s tek kelime etmedım dun aksamdan beri sadece dinliyorum öyle bakıyorum onlar konusuyor. Eşekten adam olur fenerden adam olmaz taraftarından tut yöneticisine kadar hayal dünyasında yaşıyorlar. Hep magdur onlar hep ezilen onlar

bizim sezon sonu yeni bi muslera bulmamız lazım.kaleci çok önemli elimizi çabuk tutmamız lazım.genç iş ahlakı çok iyi bi kaleci bulup kiralayalım iki sezon iyi bi takıma.iki sezon sonra muslera emekli olursa gönül rahatlığıyla kaleyi devredebilelim.bir tane melo bir tanede şıno bulmamız şartoğlu şart.şuan için erken ama sanırım jardel mi dersiniz lewandowski mi dersiniz (tabii onlar çok üst düzey )onlara biraz yakın bi golcü bulduk eğer üstüne koyarak giderse.

e kurumuzda var çok şükür.sağa bi kuru daha bulmalıyız keremi kerem yapan soldur.ben oyuncu nerde isim olmuşssa orda oynatılması taraftarıyım.haa hoca keremi üst seviye bi oyuncu yapmak için geliştirmeye çalışıyorsa onu bilemem.bunu başarırsa kerem çok büyük para eder ve çok üst düzey takımlarda yer alabilir

fenerle bu akşama hazırlık maçı ayarlansin ben daha doyamadım koy koy bitmez bunlara

bizim sezon sonu yeni bi muslera bulmamız lazım.kaleci çok önemli elimizi çabuk tutmamız lazım.genç iş ahlakı çok iyi bi kaleci bulup kiralayalım iki sezon iyi bi takıma.iki sezon sonra muslera emekli olursa gönül rahatlığıyla kaleyi devredebilelim.bir tane melo bir tanede şıno bulmamız şartoğlu şart.şuan için erken ama sanırım jardel mi dersiniz lewandowski mi dersiniz (tabii onlar çok üst düzey )onlara biraz yakın bi golcü bulduk eğer üstüne koyarak giderse.

e kurumuzda var çok şükür.sağa bi kuru daha bulmalıyız keremi kerem yapan soldur.ben oyuncu nerde isim olmuşssa orda oynatılması taraftarıyım.haa hoca keremi üst seviye bi oyuncu yapmak için geliştirmeye çalışıyorsa onu bilemem.bunu başarırsa kerem çok büyük para eder ve çok üst düzey takımlarda yer alabilir
Muslera 40 a kadar oynar buluruz o zamana kadar :)

konu dışı ama bizim ziraat kupası maçı bu hafta içi mi alanya ile?eğer öyleyse başlığı nerden bulabilirim açılmış mı başlık?

Misirda deveye, kadikoyde fenere Mostafa ‘El Debebe’.. ne guzel bir gun yavvv

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Muslera 40 a kadar oynar buluruz o zamana kadar :)

valla çok şükür kedi gibi bi vücut yapısı var.elastik yani ,bence kaleci yapılacak çocuklara bu spor yaptırılmalı.ve kalecilikten emekli olana kadarda bu sporu kendi yapmaya devam etmeli.çok faydası olur.tabii yapılıyormudur bilmiyorum belki yapılıyordur

Dün Macı fenerlıler arasında izledim tek Galatasaray'lı bendim mactan önce de Söyledim cok rahat Mac izleyecegim diye inanmadılar. Dün kafayı yediler ben uzandım çerezimi yedim. Hala konusuyorlar bu fener sampıyon olur hakem golümüzü yedi penaltımızı vermedı eksiklerimiz vardı Galatasaray kazma oyunculardan kurulu bir şey oynamıyor. Cok yenilir. Bu mac sampiyonlugun habercisidir Ali koc haklı v.s tek kelime etmedım dun aksamdan beri sadece dinliyorum öyle bakıyorum onlar konusuyor. Eşekten adam olur fenerden adam olmaz taraftarından tut yöneticisine kadar hayal dünyasında yaşıyorlar. Hep magdur onlar hep ezilen onlar
İşte galatasaraylı duruşu 👏

Geri
Üst Alt