Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Babel miNando
Yedlin Luyi DONK Saracchi
Zirhand Tay Emre K.
BabelMo Onye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel miNando
Yedlin Luyi DONK Saracchi
Zirhand Tay Emre K.
BabelMo Onye
Bende onu anlamıyorum cimlerin üstünü neden branda ile kapatmıyorlar maç zamanı çıkartırsınSabahtan beri yağıyor. Ara sıra duraksıyor. Fakat yağdığında lapa lapa yağıyor.
Maç Pazar günü oynanacak. Şimdiden çimlerin üzeri kapatılırsa oksijensiz kalan çimler zarar görebilir.Bende onu anlamıyorum cimlerin üstünü neden branda ile kapatmıyorlar maç zamanı çıkartırsın
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baris ozbek no look bas atan bir futbocu Omerle karsilastirilmasi son derece üzücü bi durukKim dedi bilmiyorum ama bence Baris Ozbek'ten de kotu futbolcu
Ömer Bayrama kötü futbolcu demeyen bale falan izlesin rtaş. Ben hayatımda bu kadar kötü top süren, bu kötü pas atan, bu kadar çok tercih hataları yapan çok az futbolcu gördüm. Böyle rezil adamı eleştirmeyeceğiz de ne yapacağızBurada Ömer Bayram'a sallayanların çoğusu sürü pisikolojisi ile hareket ediyor. Çünkü hepsinin söylediği şey "Barış Özbek'ten sonra gördüğüm en kötü futbolcu." Bunu söyleyenler herhalde takımımızda yer alan çoğu vasıfsızdan habersiz. Bu adamın geçen yıl verdiği katkı ortada. Sırf sesi çıkmıyor efendi diye millet sallayıp duruyor.
Genel manada katılırım sana ama geçen sezon bu adam bir performans verdi bu kadar kötü değildi ona yakın bir performans çıkaramaz mıyız.Ömer Bayrama kötü futbolcu demeyen bale falan izlesin rtaş. Ben hayatımda bu kadar kötü top süren, bu kötü pas atan, bu kadar çok tercih hataları yapan çok az futbolcu gördüm. Böyle rezil adamı eleştirmeyeceğiz de ne yapacağız
hareketsiz takımda az koştu diye göze iyi gözüktü. Geçen sene de aynıydı yoksa. yaptığı asistler de duran toplardan yapılan işler. takımda duran topçu olmamasının ekmeğini yedi sadece. bu adam ne pas futboluna ne hızlı hücum futboluna uygunGenel manada katılırım sana ama geçen sezon bu adam bir performans verdi bu kadar kötü değildi ona yakın bir performans çıkaramaz mıyız.
Kerem ilk 11
Babel bir daha oynamamali( 9 no disinda)
Feghouli'nin son durumu nedir arkadaşlar ölmedi bu adam değil mi ortalıklarda yok bu maçta oynasın artık bir zahmet bir de Falcao yedeklerde olmalı
Diğerleri eşşek değillerse bir zahmet kazansınlar renkdas. KralArda gelince zaten rahatız.