Burada Ömer Bayram'a sallayanların çoğusu sürü pisikolojisi ile hareket ediyor. Çünkü hepsinin söylediği şey "Barış Özbek'ten sonra gördüğüm en kötü futbolcu." Bunu söyleyenler herhalde takımımızda yer alan çoğu vasıfsızdan habersiz. Bu adamın geçen yıl verdiği katkı ortada. Sırf sesi çıkmıyor efendi diye millet sallayıp duruyor.
Ömer Bayrama kötü futbolcu demeyen bale falan izlesin rtaş. Ben hayatımda bu kadar kötü top süren, bu kötü pas atan, bu kadar çok tercih hataları yapan çok az futbolcu gördüm. Böyle rezil adamı eleştirmeyeceğiz de ne yapacağız

Ömer Bayrama kötü futbolcu demeyen bale falan izlesin rtaş. Ben hayatımda bu kadar kötü top süren, bu kötü pas atan, bu kadar çok tercih hataları yapan çok az futbolcu gördüm. Böyle rezil adamı eleştirmeyeceğiz de ne yapacağız
Genel manada katılırım sana ama geçen sezon bu adam bir performans verdi bu kadar kötü değildi ona yakın bir performans çıkaramaz mıyız.

KralArdanın yokluğunu arayacağımız bir müsabaka daha @Murat Kara
vitaminsiz arda.jpg

Genel manada katılırım sana ama geçen sezon bu adam bir performans verdi bu kadar kötü değildi ona yakın bir performans çıkaramaz mıyız.
hareketsiz takımda az koştu diye göze iyi gözüktü. Geçen sene de aynıydı yoksa. yaptığı asistler de duran toplardan yapılan işler. takımda duran topçu olmamasının ekmeğini yedi sadece. bu adam ne pas futboluna ne hızlı hücum futboluna uygun

Maçın ertelenmesi işimize gelir. Sakat ve idman eksiği olan oyuncumuz çok. Takım ağız tadıyla şöyle 10 gün bir idman yapma şansı bulur. Bu maçıda Türkiye kupası yarı final maçlarının oynandığı hafta oynarız.

Feghouli'nin son durumu nedir arkadaşlar ölmedi bu adam değil mi ortalıklarda yok bu maçta oynasın artık bir zahmet bir de Falcao yedeklerde olmalı

Bu maç ve deplasmandaki Alanya maçı ligin kalanı için inanılmaz önemli.
Çünkü rakiplerimizden Fenerbahçe haftaya bay geçecek ve sonraki haftada ligin formda takımlarından Trabzonspor deplasmanına çıkacak.
Lig sıralamasında bir anda düşüş yaşayabilirler.
3 maçlık bir seri yaparsak ciddi bir avantaj elde edebiliriz.

Ömer Bayram'a istediğiniz kadar laf atabilirsiniz ama eleştiriler gördüğüm kadar subjektif veriler içeriyor. Beğenip beğenmeme ayrı konudur orada herkese saygı duyarım. Fakat geçen sene ki maçlarını yukarıda istatistik olarak çıkarttım ve farkı ortaya koydum. Bunu sizde takdir edersiniz ki geçen yıl ki maçlara katkısı çok belirgindi. Ben Ömer'den iyisi gelirse onu da desteklerim. Ama takımımızda hem mücadele etmeyen hem de onun kadar katkı vermeyen adam dolu iken neden özellikle onu eleştiriyoruz. Nedeni belli Türk olması ve efendi olması. Öyle bir hale geldi ki bu adam oynamadığı maçlarda bile suçlu gösteriliyor.

Kpasa ve Alanya maçlarından 6 puan alırsak şampiyonluk habercisi olur, Alanya maçından sonra Hatay deplasmanına kadar fikstürün en rahat yerine giriyoruz. Beşiktaş haftaya bay geçecek ve zorlu maçları var keza Fener'de düşüş trendine girebilir özellikle bu haftayla birlikte çünkü Karagümrük-Trabzon ve Beşiktaş deplasmanları var.

Arda ve Feghouli'nin aynı anda olmaması takımın beyinsiz oynaması anlamına geliyor

sahayı temizlemeyin ertelensin.öyle döte böyle tarak

Geri
Üst Alt