Keremin pozisyon penaltı falan değil. Önce kerem ayağını kaldırıyor, kasımpaşalı arkadan gelip bacağını keremin bacağına vuruyor. Oyna devam.

Ya ama hakli sonucta maalesef. Cok net penaltiydi biraz icimde kaldi boyle kazanarak.
Donkun pozisyonu azmı net penaltiydi. Bir kisi cikip konusmadi adamlar olan ofsayt icin 1 hafta algi yapti yok saniyede 24 kare varmis hangisinde cekiliyormus cizgi.. Topa haraketlenen serdarda ofsayt zaten.

Algi şova devam.

Donkun pozisyonu azmı net penaltiydi. Bir kisi cikip konusmadi adamlar olan ofsayt icin 1 hafta algi yapti yok saniyede 24 kare varmis hangisinde cekiliyormus cizgi.. Topa haraketlenen serdarda ofsayt zaten.

Algi şova devam.
Keremin positionu net penaltiydi baska bisey demiyorum.

Su ridvana bir Allahin kulu cikipta sen ne diyorsun diyecek babayigit Galatasarayli yok mu? Konusturmayin su seytani.
Onların anladıkları dilden konuşmak lazım. Medyayı satın almışlar.
Bizim de aynı yerden vurmamız gerekiyor. Twitter bunun ilk basamağı. Bunun gibi twitlerin sayısının binleri geçmesi lazım ki gözlerine sokalım. Robot satın alınması gerekli.

Ya Marco olayinda çakma GALATASARAY hesaplari açan Fenerliler oyuncunun eşine küfredip oyuncuyu etkilemek istiyorlar, ama bügün gördükki işe yaramamış 😂😂😂
Var hocam var bizim taraftarda da var bizim kültürümüzde de var bu tarz şeyler maalesef... Şurda bile demedik kalmadı ve cidden sinirlendim o ara bir şey yazmadım forumda!

Rıdvan kim ki? Fenerbahçe’nin medyada ki silahçısı, maymunu, riyakarı, paraya göre çevir gazı yanmasın bir adam. Rıdvana girsin bu galibiyet.

kar zemin ve bize bilenecek rakip belliydi zaten o yüzden çok korktuğum bir maçtı neyseki kritik bi 3 puan almış olduk.

Bence de Kerem'in pozisyonu penaltıya daha yakın. Sezon boyunca verilen/verilmeyenlerle saçma sapan bir VAR organizasyonu var.

Geri
Üst Alt