- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Serefsiz guntekin. adaletinizi ...eyim sizin. ..şak alayı
Ne dedi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serefsiz guntekin. adaletinizi ...eyim sizin. ..şak alayı
Hakem de en cok camuru kim alacak diye hakemlik yapiyor
Donkun pozisyonu azmı net penaltiydi. Bir kisi cikip konusmadi adamlar olan ofsayt icin 1 hafta algi yapti yok saniyede 24 kare varmis hangisinde cekiliyormus cizgi.. Topa haraketlenen serdarda ofsayt zaten.Ya ama hakli sonucta maalesef. Cok net penaltiydi biraz icimde kaldi boyle kazanarak.
Darbe yok mu? Ya kardan göremedin, ya da ben göremedim. Darbe yoksa Kereme niye tedavi yaptılar?Darbe yok, kendini yere atma var, penalti ile alakasi yok.
Salaklar boş algi işte mallar Allahın cezaları kudurdular iyice şampiyonluk zora girdi yaaNe diyor bu zirto, pozisyonlari yok muslera hatayi yapmasa gol atabilicekleri yok.
Duyanda top oynadiklari sanacak.
Zemin düzgün olsa hanhicapli Mac.
Keremin positionu net penaltiydi baska bisey demiyorum.Donkun pozisyonu azmı net penaltiydi. Bir kisi cikip konusmadi adamlar olan ofsayt icin 1 hafta algi yapti yok saniyede 24 kare varmis hangisinde cekiliyormus cizgi.. Topa haraketlenen serdarda ofsayt zaten.
Algi şova devam.
Harbiden nasıl çalmadılar hayret. Net penaltıydıKeremin positionu net penaltiydi baska bisey demiyorum.
Onların anladıkları dilden konuşmak lazım. Medyayı satın almışlar.Su ridvana bir Allahin kulu cikipta sen ne diyorsun diyecek babayigit Galatasarayli yok mu? Konusturmayin su seytani.
Fuatin dedigi herseye katiliyormus vs vs 2 dakka adalet hak hukuk demokrasi bilmemne diye kudurdu resmen.Ne dedi?
Var hocam var bizim taraftarda da var bizim kültürümüzde de var bu tarz şeyler maalesef... Şurda bile demedik kalmadı ve cidden sinirlendim o ara bir şey yazmadım forumda!Ya Marco olayinda çakma GALATASARAY hesaplari açan Fenerliler oyuncunun eşine küfredip oyuncuyu etkilemek istiyorlar, ama bügün gördükki işe yaramamış![]()
Tugay kerimoglu'da katildiFuatin dedigi herseye katiliyormus vs vs 2 dakka adalet hak hukuk demokrasi bilmemne diye kudurdu resmen.
Adalet herkese lazim sana var bana yok olmaz. Varsa adalet gecen haftada ayni konusmayi yapacaktin Donk suratina dirsek yerken.