- 2 Temmuz 2011
- 137.844
- 58.761
- 5.488
Kereme faul var,goruntulerde de mevcutLehimize yapılan hatayı söylemezsek Fenerbahçeden bir farkımız kalmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kereme faul var,goruntulerde de mevcutLehimize yapılan hatayı söylemezsek Fenerbahçeden bir farkımız kalmaz.
Bana göre Kerem faul yapıyor. Orta yolu bulamadık. Sağlık olsun.Kereme faul var
Ne yapacaz yahı visca yı falan alsın şikecilerBaşak küme düşsün de viscayı beleşe alak yav
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerem’in pozisyonu için penaltı diyenler neye dayanarak bunu diyorlar?Ama olmayan seyleri gormek objektiflik degil.
Alanya’da kart cezalısı var mı bizim maçta ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Efecan ve Berkan sınirdaydi onlarda görmedi kart yani tam kadro çikacaklar..Alanya’da kart cezalısı var mı bizim maçta ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kendini flash tv oyunculuğu kalitesinde yere atıyor kasımpaşalı.Keremin adama mudahalesi varda ben mi gormuyorum. Penaltiyla uzaktan yakindan alakasi yok.
Musleram iyisin guzelsin hossun ama boyle gol yenmez. Gozunu seveyim cikma su yan toplara.
Kerem’in pozisyonu için penaltı diyenler neye dayanarak bunu diyorlar?
Alkollü falan mı bu elemanlar?
Şu dakikadan sonra Galatasaray lehine açıktan objektif olmaya çalışan kuştur.İşte size göre olmayan, ban göre pozisyon çok net penaltı.