⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Nedense bu sene zor denen maçlari kolay kazandik, Kolay denen maçlarda ise zorlandık o yüzden ben her maça final gözüyle bakmaliyiz, kolay maç yokkkkk

Muslera

Luyi Donk Marcao

Yedlin Kılınç Belhanda Arda Taşdemir

Onye

Mostafa

olması gereken

Muslera

Linnes Luyi Marcao Bayram

Etebo

Belhanda Arda

Babel Mostafa Onyekuru

olacak olan.

Gelelim en önemli maclardan birisine.
FB Tayfasi burdan 0/1 Puan aliriz diye seviniyor.

Önemli olan 3 Puani alip bunlari baski altina almaktir, bunlar yine ölümüne oynar ama yinede herseyi yapip bu maci almaliyiz!

Zaten bundan sorna Sampiyonluk geliyor!
Ben bunu zor mac diye nitelendiriyorum

Maci hakemler uzerinden ilmik ilmik işliyorlar.
Ulan dunku pozisyon penalti ise Linnes'in pozisyonu %100 penalti, Caner'in pozisyonu %100 penalti.
Fakat medyada konusulan sadece bizim pozisyon.
Kusura bakmayin ama tamamen yonetim hatasi.
Biz neden fener gibi twitterda goruntu paylasmiyoruz?
En bariz Marcao - Basak
Donk - Serdar goruntulerini paylassana!
Bu macla ilgili umudum yok. Rakibin ucuz penaltisi almasi icten bile degil veya sert oynayip kart almamalari.

bu ligin şifresi saldırgan ve tempolu oyun.rakibi hapsedecen sağdan soldan isabetli orta ve şutlar.bu ülkede en çok işe yarayan oyun budur.rakip güç yetiremediğini anladığı an yelkenleri suya indiriyor hele ki erken gol bulursan ve hala aynı oyuna devam edersen mental olarak kafalarında maç bitiyor genelde durum böyle.

biz geriye çekilmeyi son 4-5 maça kadar iyi yapamıyorduk şimdi daha iyiyiz ama hala çok tecrübelenmemiz lazım.bunuda başarabilirsek şampiyonlar ligi takımı olabiliriz.çünkü gerektiği yerde rakibi boğmak gerektiği yerde iyi defans yapmak ve bunu kontrayla skora çevirebilmek seni maça 1-0 önde başlatır.

biz hep iyi oynadığımız maçlardada maç veya puan kaybettik buyüzden.

kupa macinda ilk yaridan sonra takimdan reaksiyon bekliyordum ikinci yari. öylede oldu. sacma sapan penalti dan yemeseydik veya biraz daha zaman olsaydi aldiydik o maci

Alanyaspor oyunu bize verdi kontraya yatti canim kardesim :)
Ama evet 2. yari daha iyi onadigimiz mac oldu.

Ama bu mac bence cok zor. Skor acik.
1-0-2 hersey olabilir yinede Sampiyonluk icin 3 Puan sart!
Sampiyon olmak istiyorsan alacaksin

Muslera
Yedlin - Luyindama - Marcao - Linnes
Taylan
Onyekuru - Belhanda/Emre.K - Gedson - Kerem
Mostafa

gedson ilk 45 dkk mutlaka oynamalı akıllı geçiş oyunu oynamalıyız ve skoru ilk yarıda almalıyız.behlanda felan aşırı top kaptırıyor riskli yerlerde ve o toplar gol pozisyonuna dönüyor.alanyadan 3 yedik ilk yarıda tabii taylanında donkunda yorgun oluşları önemli diğer etkenler

Alanyaspor oyunu bize verdi kontraya yatti canim kardesim :)
Ama evet 2. yari daha iyi onadigimiz mac oldu.

Ama bu mac bence cok zor. Skor acik.
1-0-2 hersey olabilir yinede Sampiyonluk icin 3 Puan sart!
Sampiyon olmak istiyorsan alacaksin

oyunu bize vermis olabilirler ama 2 golümüze engel olamadilar

ne olursa olsun sabirli oynayip arkada hazirliksiz yakalanmamaliyiz. ilerde illaki atariz diye düsünüyorum. sampiyonluk icin bence burda 1 puan bile iyi 3 olursa tabi muhtesem olur.

Zor maç ama aynı zamanda hedef maç, ben sıkı bir takım izleyip galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Tabi en büyük avantajımız zeminin güzel olması olacak.

Maci hakemler uzerinden ilmik ilmik işliyorlar.
Ulan dunku pozisyon penalti ise Linnes'in pozisyonu %100 penalti, Caner'in pozisyonu %100 penalti.
Fakat medyada konusulan sadece bizim pozisyon.
Kusura bakmayin ama tamamen yonetim hatasi.
Biz neden fener gibi twitterda goruntu paylasmiyoruz?
En bariz Marcao - Basak
Donk - Serdar goruntulerini paylassana!
Bu macla ilgili umudum yok. Rakibin ucuz penaltisi almasi icten bile degil veya sert oynayip kart almamalari.
o gun hakemleri de alt edebilecek performansı verecek oyuncular var,hakem bişey yapamayadabilir

Geri
Üst Alt