Berkant Gökce
Parçalı Üye
- 28 Aralık 2015
- 3.191
- 2.074
- 813
Nedense bu sene zor denen maçlari kolay kazandik, Kolay denen maçlarda ise zorlandık o yüzden ben her maça final gözüyle bakmaliyiz, kolay maç yokkkkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azindan saha güzel olur. Maci alacagimizdan gram süphem yok.
kupa macinda ilk yaridan sonra takimdan reaksiyon bekliyordum ikinci yari. öylede oldu. sacma sapan penalti dan yemeseydik veya biraz daha zaman olsaydi aldiydik o maciKupa macindada böyle düsündün mü renktas ?
En ideal kadro bu olur Feg iyileşirse..Zor maç olacak, Alanyaspor çok koşup, iyi basıyorlar. Soso inşallah döner.
Favori kadrom:
Mostafa
Onyekuru Gedson Feghouli Kerem
Taylan
Ömer Marcao Luyindama Yedlin
Muslera
kupa macinda ilk yaridan sonra takimdan reaksiyon bekliyordum ikinci yari. öylede oldu. sacma sapan penalti dan yemeseydik veya biraz daha zaman olsaydi aldiydik o maci
Alanyaspor oyunu bize verdi kontraya yatti canim kardesim
Ama evet 2. yari daha iyi onadigimiz mac oldu.
Ama bu mac bence cok zor. Skor acik.
1-0-2 hersey olabilir yinede Sampiyonluk icin 3 Puan sart!
Sampiyon olmak istiyorsan alacaksin
o gun hakemleri de alt edebilecek performansı verecek oyuncular var,hakem bişey yapamayadabilirMaci hakemler uzerinden ilmik ilmik işliyorlar.
Ulan dunku pozisyon penalti ise Linnes'in pozisyonu %100 penalti, Caner'in pozisyonu %100 penalti.
Fakat medyada konusulan sadece bizim pozisyon.
Kusura bakmayin ama tamamen yonetim hatasi.
Biz neden fener gibi twitterda goruntu paylasmiyoruz?
En bariz Marcao - Basak
Donk - Serdar goruntulerini paylassana!
Bu macla ilgili umudum yok. Rakibin ucuz penaltisi almasi icten bile degil veya sert oynayip kart almamalari.