Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.517
- 4.878
KOYACAGIZ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 7-8 haftaya kadar eğer yarıştaysak hakemler anca eşşeğin şeyini alır bizden. Saçmalamayalım. Ya 31.-32. haftaya kadar veririz şampiyonluğu ya da hiç vermeyiz.Çok rahat bir galibiyet bizi bekliyor
Kadıköy galibiyeti senesinde tekrar şampiypn olamayacaksak da o maç bu maç değil
son 7/8 haftadaki hakemler ilen veriririz
Bu maç o maç değil
Benim gözümde bu maç hedef maçıdır takıma da teknik ekibe de bundan dolayı daha çok güveniyorum, zor maç olabilir ama gereğini yapacağımızı düşünüyorum.Antep Sumudica'yı kovmasaydı o maç o kadar kolay geçmezdi onu geçelim zaten de Alanya bize en ters gelen takımların başında geliyor olmasını geçelim bir de ligin en zor deplasmanı şu anda. Net zor maç ve daha geçen hafta ezdi adamlar bizim as kadroyu kupada. Oyunlara bakarsak %51-49 Alanya önde. İnsanlar nasıl çantada keklik görüyor anlamak mümkün değil. He gidersin 4-0 da yenebilirsin Alanya'yı ama bu maç öncesinde favorinin Galatasaray olduğunu göstermez.
Geçen yıl çabuk unutuldu galibaSon 7-8 haftaya kadar eğer yarıştaysak hakemler anca eşşeğin şeyini alır bizden. Saçmalamayalım. Ya 31.-32. haftaya kadar veririz şampiyonluğu ya da hiç vermeyiz.
Heh işte ben de buna hayır demem. Benim söylemek istediğim şey maçın zor olduğu. Zaten "Biz bu maçı kesin yenileceğiz" diye bir şey diyemeyiz Galatasaray olarak. Ama ben de çok çok zorlanarak kazanabileceğimizi düşünüyorum. Sinan'ın son dakikalarda gol attığı Alanya maçına benzeyebilir.Benim gözümde bu maç hedef maçıdır takıma da teknik ekibe de bundan dolayı daha çok güveniyorum, zor maç olabilir ama gereğini yapacağımızı düşünüyorum.
Geçen yıl son 7-8 haftaya şampiyonluk yarışında girdik de benim mi haberim yok. Bak mesela 28. hafta sonunda lider Başakşehir ile aramızda 8 puan fark varmış zaten. Bunun yanında Muslera falan da sezonu kapattı zaten. Nasıl şampiyonluk yarışındaydık bu şartlar altında onu cidden anlamadım ben.Geçen yıl çabuk unutuldu galiba
Bi öncekinde 8 de kapandı 18 deGeçen yıl son 7-8 haftaya şampiyonluk yarışında girdik de benim mi haberim yok. Bak mesela 28. hafta sonunda lider Başakşehir ile aramızda 8 puan fark varmış zaten. Bunun yanında Muslera falan da sezonu kapattı zaten. Nasıl şampiyonluk yarışındaydık bu şartlar altında onu cidden anlamadım ben.
Bi öncekinde 8 de kapandı 18 de
Bjk maçının seyircisiz olması pat diye ilk etmenlerden birisiydi.
Doğru veya yanlış değil tartışma (bjk)
Rize maçında doğranmış olmamız yeterli değil miRize ve Antep maçlarından sonra takımda oynayacak adam kalmadı geçen sene.
Son maçların hepsine forvetsiz çıktık.
Aynı sene 3.defa yenilmeyelim, Fatih hocam bir çözüm düşünmüştür.Galatasarayın rakibi olamayacak takım 2 senedir içeride dışarıda eziyor seni, geçelim bu rakibi olamayacak takım ifadelerini. Alanya gayet iyi takım.
gaziantepin son dk golü ve başakla beraber kalmamız ve fegin adama tekme attığı maçta tsye yenilmemiz işimizi bitirmiştiRize ve Antep maçlarından sonra takımda oynayacak adam kalmadı geçen sene.
Son maçların hepsine forvetsiz çıktık.

Gürcan bilgiç yaptınız benigaziantepin son dk golü ve başakla beraber kalmamız ve fegin adama tekme attığı maçta tsye yenilmemiz işimizi bitirmişti
Ekli dosyayı görüntüle 114708
rize maçından sonraki ikinci unutamadığım an, zaten 10 kişiydik bu herif kendini yere bırakınca 9 kişi oynadık 5 dk o sıradada golü yemiştik
Ekli dosyayı görüntüle 114711
73. dakikanın başlarında sakatlanan Falcao kendisini yere bıraktı. Oyuna yeni giren Selçuk İnan sağlık ekiplerini oyuna davet ederken kısa süre sonra ayağa kalkan Falcao ve Selçuk bir konuşma gerçekleştirdi. Oyuna devam edemeyeceği anlaşılan Falcao için 73. dakikanın sonlarında Selçuk İnan kenara değişiklik işareti yaptı. Oyun kaldığı yerden devam ederken Falcao bir süre daha sakat sakat oyunda kaldı. Falcao 74. dakikanın sonunda kendisini bir kez daha yere bırakınca hakem Alper Ulusoy sedye istedi. Kolombiyalı yıldız, sedyeye gerek duymadan 75. dakikada saha kenarına geldi. Fatih Terim ve yardımcıları, tecrübeli golcünün yerine oyuna o anda birini dahil etmeyince sarı-kırmızılılar sahada 9 kişi kaldı.
Rakip kalede baskı kuran Gaziantep FK tehlike yaratmak isterken Galatasaray, 76. dakikada baskıyı pas kırarak delmeye çalıştı. Bu esnada Fatih Terim Sekidika, Jimmy Durmaz ve Linnes'i saha kenarına oyuna girmesi için yolladı. 78. dakikada Selçuk ile Feghouli paslaşırken top kaybı yaşadı ve dönüşünde Gaziantep FK farkı 1'e indiren golü kaydetti. Bu golden sonra sarı-kırmızılılar hakeme ofsayt itirazında bulunurken Alper Ulusoy bir süre VAR'dan gelecek kararı bekledi. Hakem, 80. dakikada golün geçerli olduğunu belirtirken Sekidika, Falcao'nun yerine ancak bu dakikada dahil olabildi.