⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Kadroda kimler var kimler gitti alanyaya bilgisi olan varmi ?

başlığı var mı varsa ne olarak geçiyor bilmiyorum bu tweetin gerçeklik payı var mı renktaşlar?

Mehmet

@Memocan_48

·
49d

UEFA, TFF ve Fenerbahçe'yi denetime gelecekmiş fenerbahçeli Nihat Özdemir yarın kurulu toplayacaklarmış tff ve mhk'dan istifalar gelecek büyük ihtimalle, Trabzonspor haklı çıkarsa UEFA fenerbahçe'ye çok büyük ceza ve cezalar verecekmiş.
Burdan bize ceza çıkar yine de kuşlara birşey olmaz

ilk golü atanın galip geleceğini düşünüyorum. Alanya kendi evinde ligin en iyi takımı. Hücum anlamında ise kapanan takımlara karşı sıkıntıları var bakalım bu sıkıntılarından faydalanacak mıyız, yoksa iyi olduğumuz yanımızı kullanıp ilk yarı gol için mi oynayacağız? Çağdaş sabırsız bir hoca bundan faydalanmak adına hem de Gedson'un gelişiyle artık daha risksiz futbol oynayabiliriz. içimde çok iyi hisler yok ama hocamdan sürpriz taktikler bekliyorum.

@Murat Saylak muhtemel on birine Ö.Bayram ve Etebo'yu da yerleştir!
muslera, yedlin, luyindama, marcao, linnes, fernandes, taylan, emre, kerem, onyekuru, mohamed

seklinde dizdim en son. taylan yerine etebo da olabilir ama hoca daha iyi bilir. ömer ve babel bu takimda ilk 11 olmayi hak etmiyor.

EucNZW8XIAoFAGO

Şu mont neden satışa çıkmaz.. muazzam

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt