⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

td olsam

yedege 2 kaleci koyma fikri > akbabayi mac kadrosuna alma
akasya-durağı-sinan-1-hd-yeni-cartoon-1.webp

donkun bi suçu yok ,yaşı belli ve ard arda oynatılmasından kaynaklı bi maçlık kötü performans sergiledi.bu normal bi durum ve eleştirilmesi gereksiz.
hoca o macta derbiden cikmis kadroyu sahaya sürerek hata etti. kabul etti zaten. o kadrodan sonra o skor sürpriz degildi acikcasi. derbiden sonra ister istemez rehavet olur hafta ici oynanacak olan kupa macinda.

nitekim üst üste dinlenmeden 3 günde bir mac yapan donk-marcao patladi. yedlin savunmasi nispeten zayif bir oyuncu oldugu icin önüne en azindan ilk macinda alanya gibi bir takima karsi destekli kanat oyuncusuyla oynamaliydi. (kerem)

sag bek destek görmedi, stoperler yorgundu ve sakatliktan cikan tasdemir'i de hayli kötü gördük bu durumdan dolayi.

orta sahada üst üste oynayan taylan-emre-belo'dan en az 2si kesik yemeliydi. etebo, luyindama, ozornwafor, gedson, kerem falan ilk 11 baslasa turu rahat gecerdik. skor 3-0 olduktan sonra alanya epey rahat oynadi ama bizim oynadigimiz sey futbola orta saha ve kanatlar degisince biraz benzedi.

fener maçında inanılmaz stress olmustum ama o klasik fener derbisi fakat yalan degil bu heriflerden cekiniyorum ciddi olarak

alanyanı oyun tarzına birtürlü diş geçiremiyoruz hoca alanyayı iyi analiz etmiştir umarım yoksa 1 puan için bol bol dua edecez.

Çok rahat bir maç olacak.
1 senede 3 kere yenilecek değiliz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru , Mohamed , Kerem ileri hattını düşündükçe bir tuhaf oluyorum
Gedson performansını artıracak mı diye gece gündüz düşünüyorum
Etebo 1 maç olsa da iş gördü ama acaba devamı gelir mi diyorum
Dört gözle bekliyoruz. Bana kalırsa hoca bu maçta da sürprizler yapacak gibi geliyor

Ilk macta 10 kisi bunlardan ustun oynadik kaleci kurbani olduk. Kupada ilk yari yanlis yaptik Babeli kanatta oynattik. bireysel hatalar gelince mac 3 0 oldu ama 2. yari 7 8 pozisyon bulduk. kontra bile yapamadilar.

babel fantezisi falan olursa yatalak ederler yine 45dkda
Bu sefer oynayacağını sanmam
Onyekuru'nun en iyi özelliği topla gitmek ve çalım atmak olduğu için karlı zeminde Babel tercih edilmiştir. Şutları ile felan fırsat bulalım diye
Yoksa hücumda elimizi kolumuzu bağlıyor kendisi.

Donk mu Luyindama mı kavgasına bir son verelim ikiside oynasın

........................ Muslera....... ..............
......Luyindama... Donk.. Marcao........
Yedlin..... Taylan..... Gedson..... Linnes
........Kerem....Mohamed.... Onyekuru...

343

Geri
Üst Alt