⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

niyet belli hocam penaltıda sıçtı sıvazladı kırmızıya çağırayım bari dedi onu da zorbay eyyamladı çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın

hakem inanılmaz doğradı. 1 penaltı, 1 kırmızı adam topu taça elle atıyor atağı kesiyor ses yok. Geçen hafta ağlamaları işe yaramış. Puan kaybedersek inanılmaz üzülürüm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu maçı kayıpsız atlatalım yeter susan dostluk mesajları veren şerefsizdir resmen doğranıyoruz bugünkü yaşananlar açıkca meydan okumadır.

mactan önce yazdigim gibi herifler iki kanati otobana cevirdi, ömer acilen cikip yerine linnes girmeli nasil olsa ömerin hic bir ortasi tutmuyor bari linnes geriye dönük daha iyi calisir, arda cikmasi gerek onun yerine kerem alki kontr da tehlikeli olalim birde arkaya daha cok calisir.

Açıklaması yok ya. Onyekurunun ayağına tekme atıyor, net üstü net penaltı, Babacar net üstü net kırmızı. Cagneyi çok daha flusunda kırmızı verip attılar zamanındaç Vermedi Zorbay KOÇ. Büyüğü emretti herhalde.

ulan kendilerine olsa hande sümertaş derler pozisyonu göstermediler diye süzme oç

ok.gif
FBuz 56 - 20.02.2021 19:42

bos.gif

Kafaya yapılan bandajın içi boş bence sadece algı tiyatro

ok.gif
alperlp - 20.02.2021 19:42

bos.gif

Ne onyekuru´ nun kendini yere attığı pozisyonu ne de luyindama´ nın pozisyonunu doğru düzgün göstermedi Bein. İkisinde de temas yok ama algı çalışması yapılsın diye göstermiyorlar. Bunların içinden geçmeyen Fenerbahçe yönetimi defolacak gidecek arkadaş‚ yeter be.

antuyu okumanız lazım sanki alanya doğranıyor bizi hakemler kolluyolarmış,luyindamanın bandajı tiyatroymuş tam kanı bozuk bunlar..
Kafayı yemişler ya inanılmaz,iki dakika okuyunca fenalık geçiriyorum.Kafalarinda kurduklari bambaska bir utopyayla yaşıyorlar ama bu maç hepsini yıkacağız -hakemi de yenerek-

Olm azıcık antuya bakayım dedim belki penaltımız ve kk hk konuşuyorlardır diye bir anda IQ um 20 nin altına düştü, neyse kurtardım kendimi

İsterse 10-0 kazanalım ne hoca susmalı ne yönetim. Herkes bu maçı konuşmalı. Kaç maçtır doğranıyoruz. Yeter ulan yeter

Bu yönetim gerçekten tez zamanda def olsun gitsin. Kırk yılda bir transfer dönemi doğru işler yaptılar diye övecek değiliz. Küçük bakkal hesabı gibi kulüp yönetim mali disiplin sağlamak dışında yaptıkları hayırlı bir iş yok.

Tepkiler bile mıy mıy.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt