⚽ SL 20/21 H:26 | Alanyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 20 Şubat

Onyekurunun pozisyonunu telefondan izlerken bile net gördüm, açı yanıltmasın falan diyen hırbolar var bir de.

Tüm kurulları ve köpekleri ile saldırıya geçmiş şerefsiz camia, kOÇ, başta abisi olmak üzere hepsini mamalamis bu köpekler de arkasını dönmüş hemen.

ön açık fikstür kolay takım iyi ne yapıyorlar eyyam bu maçtan çok korkuyordum zaten ama ne yapacaksın her şey para bu ülkede hepsi satılmış ne anlatacaksın hepsi koyun

Hadi luyundamnin pozisyonuna yorum diyebilirsin anlarimda Onyekurunun penaltisini Kor goremez hemde var bile cagirmadi Bizimkiler neden itiraz etmedi onuda anlamadim

Diagne'nin Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kartla Babacar'ın Luyindama'ya yaptığı hareket arasında ne fark var acaba

Buarada penalti ile kirmizi’yi birbirine karistirmayalim, penalti pozisyonuna haksizlik ederiz.

Penaltinin VAR tarafindan ikaz edilmemesi skandal, fakat Luyindama pozisyonunda kirmizi bana gore abarti. Diagne’nin ayak yuksekligi ile de hic alakasi yok, ki en onemli kistas o.
Normalde haklısın derdim, ama aynı pozisyonda Diagne yediyse bu da kırmızı

İlk yarı bence istediğimiz sonucu aldık. 2. yarı Arda- Kerem değişikliği iyi olur gibi.

Ayrıca bu Alanya'nın kalesi büyülü müdür nedir kaçanlar başka açıklanamaz.

Mohammed çok iyi nazar değmesin.

Boss'da gereken katkıyı veriyor helal olsun

Topçular çıkacak terlerinin son damlasına kadar savaşacak başka çaresi yok. Bu itleri böyle susturacaklar!

Geri
Üst Alt